«Bloggerne»:

Caroline Berg Eriksen blir med i neste sesong av «Bloggerne»

- Jeg håper å vise seerne en annen side av meg selv.

BLOGGER: Caroline Berg Eriksen blir å se i neste seong av «Bloggerne». Foto: NTB Scanpix.
BLOGGER: Caroline Berg Eriksen blir å se i neste seong av «Bloggerne». Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Til høsten kommer TV 2 med den niende sesongen av TV-programmet «Bloggerne».

I går ble det kjent at Anna Rasmussen (21) ikke skal være med i neste sesong av programmet, og i dag kunne TV 2 avsløre at det er Caroline Berg Eriksen (31) som blir en av programmets nykommere, sammen med bloggeren Stina Marie Bakken (25).

Caroline startet sin bloggkarriere i mai 2009 under navnet «Fotballfrue», og har lenge vært en av landets aller største bloggere. Hun er gift med den tidligere fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen (34), og sammen har de to døtre.

Carolines blogglesere har fått tatt del i bryllup og fødsler, samt fått et innblikk i hennes hverdag med trening og kosthold, reiser og mote- og skjønnhetstips.

- Jeg håper å vise seerne en annen side av meg selv enn slik mange tror de kjenner meg gjennom bloggen. Det er lett å misforstå eller forhåndsdømme gjennom tekst og bilder, og jeg håper å vise en mer ekte Caroline på TV-skjermen, sier hun i en pressemelding.

Saken fortsetter nedenfor.

«Etter fødsel»-bilde

I september 2016 fikk Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian Eriksen sitt andre barn.

Bloggeren fikk stor oppmerksomhet verden over da hun i 2013 postet et bilde som viste tydelig definerte magemuskler, bare fire dager etter at hun hadde født eldstedatteren Nelia.

Berg Eriksen måtte måle mye kritikk, og flere mente at hun fremmet et usunt kroppsideal. Blant annet skrev «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel et innlegg som fikk tittelen «- Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født». Flere kvinner tok også til sosiale medier for å vise hvordan deres mager så ut etter fødselen.

Fire dager etter at datteren Náia ble født, postet hun igjen et «fire dager etter fødselen»-bilde hvor hun også langet ut mot kritikken hun mottok forrige gang.

- Jeg er så lei av å lese artikler om hvordan ekte kropper skal se ut etter en fødsel. Hvorfor er det bare ok for noen kvinner å legge ut bilder og være stolt av kroppen sin, men ikke for andre? Når skal vi innse at det ikke er noe som er galt etter rett når det kommer til dette emnet?, skrev hun i en kommentar under bildet.

Flere nye ansikter

I vårens åttende sesong, som sendes i disse dager, var det også flere nykommere.

Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård, Anniken «Annijor» Jørgensen, Anne Brith Davidsen og Kristine «Krissy» Ullebø var alle å se for første gang denne våren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer