Caroline Berg Eriksen: - Walk in-skapet må vike for barnerommet

Bloggeren gleder seg til å innrede babyrom - men vet ikke hvor lenge familien på snart fire blir boende i Skien.

NYTT FAMILIEMEDLEM PÅ VEI: Bloggeren Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen venter barn nummer to. Dette bildet er tatt under Vixen Blog Awards i januar.
 Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYTT FAMILIEMEDLEM PÅ VEI: Bloggeren Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen venter barn nummer to. Dette bildet er tatt under Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av april avslørte Caroline Berg Eriksen (29) på bloggen sin at hun og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (32) venter barn nummer to.

29-åringen fra Sarpsborg har helt siden hun startet bloggen i 2009 åpnet opp om stort og smått fra hjemmet hun deler med ektemannen og datteren Nelia, og nå er det mange som lurer på hvor bosituasjonen blir nå som det kommer en liten til i hus.

På bloggen skriver hun at det store Walk in-skapet som huser utallige kjoler, sko og tilbehør må vike for at den lille babyen skal få sitt eget rom:

«Dette huset har fire soverom, tre oppe og ett nede. Nede har vi et kombinert gjeste- og treningsrom, i tillegg til at det er der jeg oppbevarer produkter som jeg tester og diverse kontorting i et hyllesystem. Planen er at walk in-skapet må flyttes ned dit når babyen ikke lenger skal sove inne hos oss».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer