NYTT FAMILIEMEDLEM PÅ VEI: Bloggeren Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen venter barn nummer to. Dette bildet er tatt under Vixen Blog Awards i januar.
 Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYTT FAMILIEMEDLEM PÅ VEI: Bloggeren Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen venter barn nummer to. Dette bildet er tatt under Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Caroline Berg Eriksen: - Walk in-skapet må vike for barnerommet

Bloggeren gleder seg til å innrede babyrom - men vet ikke hvor lenge familien på snart fire blir boende i Skien.

Publisert

SEOGHØR.NO: I midten av april avslørte Caroline Berg Eriksen (29) på bloggen sin at hun og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (32) venter barn nummer to.

29-åringen fra Sarpsborg har helt siden hun startet bloggen i 2009 åpnet opp om stort og smått fra hjemmet hun deler med ektemannen og datteren Nelia, og nå er det mange som lurer på hvor bosituasjonen blir nå som det kommer en liten til i hus.

På bloggen skriver hun at det store Walk in-skapet som huser utallige kjoler, sko og tilbehør må vike for at den lille babyen skal få sitt eget rom:

«Dette huset har fire soverom, tre oppe og ett nede. Nede har vi et kombinert gjeste- og treningsrom, i tillegg til at det er der jeg oppbevarer produkter som jeg tester og diverse kontorting i et hyllesystem. Planen er at walk in-skapet må flyttes ned dit når babyen ikke lenger skal sove inne hos oss».

TOBARNSMOR: Til høsten blir Caroline Berg Eriksen mamma til en liten gutt eller en liten jente.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOBARNSMOR: Til høsten blir Caroline Berg Eriksen mamma til en liten gutt eller en liten jente. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

«Nelia sov jo hos oss til hun var rundt 3 måneder om jeg ikke husker feil, så vi regner med at det blir ca. likt denne gangen også :-) Dette rommet er mindre, men det gjør ingenting. Da får vi heller finne på litt smarte løsninger. Jeg synes det er fint å ha alle soverommene oppe, hadde ikke klart å slå meg til ro med Nelia sovende nede. Walk in-rommet er det største rommet, så dette blir i så fall Nelia sitt, og så får den nye verdensborgeren bo der Nelia bor nå».

På flyttefot?

Lars-Kristian Eriksen spiller i dag på grenlandslaget ODD, men ettersom kontrakten går ut etter sesongen og det er usikkert om den blir forlenget eller om han går til en ny klubb, kan ikke den kreative bloggeren starte babyrom-prosjektet riktig enda:

«Dette med å ikke vite gjør meg ganske rastløs, vi vet jo ikke om vi blir boende her eller om vi skal flytte til et nytt sted. I tillegg skjer alt mest sannsynlig på tampen av året, rett før jul med nyfødt barn og alt annet som ellers skjer i høytiden. Så det er håpløst og ikke noe poeng i å starte med barneromprosjekt eller andre ting akkurat nå – selv om jeg har aldri så lyst. Håper og tror at vi får vite mer i løpet av sommeren, så jeg ser virkelig frem til det! Hvor vi skal ha treningsrommet er et annet spørsmål. Der må jeg tenke litt».

Les innlegget i sin helhet her.

- Det holder med ett barn til

Nelia kom til verden i slutten av november 2013, og denne gangen har hun termin 4. september.

I videosnutten hvor hun avslørte at hun og ektemannen ventet barn nummer to, fortalte hun samtidig at ekteparet ikke planlegger flere barn etter denne graviditeten.

- Jeg synes det er så hyggelig å være mamma og det var veldig fint å gå gravid, og det har jo gått veldig bra, men man vet ikke om man er like heldig neste gang. Men barn er herlige, og de gir så mye ekstra til livet. Jeg trodde ikke at det var sånn før jeg ble mamma selv. Nå som jeg vet hvor herlig det er å være foreldre, så er det ikke tvil i mitt hode, hjerte eller sinn om at jeg ønsker å få flere barn. Men vi tenker at det holder med ett barn til.

LES OGSÅ: Gir seg som «Fotballfrue»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer