FIKK BILDESJOKK: - Dette kom ganske plutselig. De er private bilder, som har kommet i hendene på feil personer, sier det som kan være Carolas nye kjæreste, Christian "Kicken" Lunquist. Her er den svenske sangeren avbildet sammen med Alexander Rybak und Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK BILDESJOKK: - Dette kom ganske plutselig. De er private bilder, som har kommet i hendene på feil personer, sier det som kan være Carolas nye kjæreste, Christian "Kicken" Lunquist. Her er den svenske sangeren avbildet sammen med Alexander Rybak und Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Carolas private bilder stjålet av tyver

Nå har pressen fått kloa i de intime fotografiene.

SEHER.NO: Den svenske sangstjernen Carola Häggkvist (41) har blitt frastjålet sitt private kamera. Nå har de intime kyssebildene mellom henne og Christian ”Kicken” Lundqvist (37) blitt publisert i svenske Se & Hör, skriver Aftonbladet.

- Det er for jævlig, sier Lundqvist til avisen.

Det var i mars at Carola tok bilder av seg selv og det som blir spekulert i å være hennes nye kjæreste, der de poserte mot kameraet under en privat middag - mens de klemte og kysset hverandre. "Kicken" er sjokkert over at ukebladet nå har publisert de stjålne bildene.

- Dette kom ganske plutselig. De er private bilder, som har kommet i hendene på feil personer, sier Lunquist, som er overrasket over hele situasjonen.

- Det ser ut som at vi har stilt opp på bildet - som om det er en "hjemme hos"-reportasje. Men det er altså noen som har stjålet kameraet og solgt bildene videre.

37-åringen vil ikke kommentere hvorvidt de to nå kaller seg for kjærester eller ikke.

- Carola er helt topp, og fin på alle sett og vis. Jeg trives kjempebra i hennes selskap. Men om vi er et par eller ikke kan jeg ikke gå inn på, sier han til Aftonbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg skal ikke skuffe folk!