Carolas kopi-flause

Prøvde å etterligne Beyoncés Super Bowl-show

KOPIEN OG ORIGINALEN: Den svenske sangeren hadde latt seg inspirere av Beyoncés opptreden under Super Bowl før Melodifestivalen i Stockholm. Foto: All Over Press/ Fame Flynet
KOPIEN OG ORIGINALEN: Den svenske sangeren hadde latt seg inspirere av Beyoncés opptreden under Super Bowl før Melodifestivalen i Stockholm. Foto: All Over Press/ Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO:  Grand Prix-veteranen Carola (46) var hentet inn for å opptre i pausen under Melodifestival-finalen i Stockholm forrige uke.

Iført flagrende blondekappe, hotpants, nettingstrømper og snørestøvletter framførte hun en houseversjon av «Främling» – 30 år etter at hun vant den internasjonale finalen med samme sang.

Inspirasjonen bak det dristige antrekket kom fra ingen mindre enn Beyoncé (31). I likhet med resten av verden var Carola dypt imponert over Desiny's Child-stjernens spektakulære opptreden under Super-Bowl i begynnelsen av februar. 

– Det blir litt Beyoncé-følelse i begynnelsen, men ikke like avkledd da, fortalte den svenske sangeren, som innrømmer at hun savner en kjæreste, før showet til avisa Aftonbladet.

Liker å vise hud
Opprinnelig hadde Carola og klesdesigneren Sebastian Löjdkvist (21) planlagt et enda mer vågalt antrekk. Men Svensk Television satt ned foten for popdivaens storslåtte planer.

– Vi tenkte Beyoncé à la Victoria's Secret à la barokk. Nå blir det mer safari.
 
- Den gule fargen kalles safarigul, ikke kyllinggul som mange sier. Jeg liker kapper og da får man vise litt hud. Det er fresht! fastslår hun til Aftonbladet.

Men selv hennes egne blogglesere reagerte på det spesielle antrekket. Dette er den samme bloggen som hun avslørte at hun i hemmelighet hadde adoptert datteren Zoe fra Sør-Afrika.

– Du var fantastisk! Men hva hadde du på deg? Spør leseren Hanna på bloggen.

– Antrekket ditt falt ikke i smak i det hele tatt, skriver Mattias.

– Klærne var ikke bra i det hele tatt, kommenterer Doa.

– Forferdelig sang
Men sceneantrekket var ikke det eneste som skapte debatt. Skuespiller og sanger Tommy Körberg (64) slaktet Carolas opptreden.

– Den der house-versjonen var helt forferdelig, den er dum. Carola har potensial, men litt dårlig smak bare, når hun velger å gjøre sangen sånn her. Hun hadde fått mye mer sympati om hun tok utgangspunkt originalversjonen, sier svensken, som selv deltok i årets Melodifestival med gruppen Ravaillacz.

Hans knallharde kritikk var framprovosert av at Carola mente deres låt "En riktig jävla schlager" ikke passet inn i Grand Prix.

– Jeg lo da jeg hørte Körberg sin låt. Den er ganske kul, men jeg synes ikke den passer inn i det her programmet, sa Carola til Aftonbladet.
 
LES OGSÅ: - Nær ved å slutte fred med eksen