Carola Häggkvists sønn førte dem sammen:

Carola tilgir sin norske eks-mann

Etter årevis med krangler, har isfronten har endelig smeltet mellom artisten og Runar Søgaard.

BITTERT FORHOLD: Fra 1990 til 2000 var Carola gift med norske Runar Søgaard, som hun fikk sønnen Amadeus (midten) sammen med. Da forholdet raknet, havnet eksene i en bitter strid. Nå skal forholdet dem imellom være langt bedre. Her er de tre avbildet i 2003. Foto: All Over Press
BITTERT FORHOLD: Fra 1990 til 2000 var Carola gift med norske Runar Søgaard, som hun fikk sønnen Amadeus (midten) sammen med. Da forholdet raknet, havnet eksene i en bitter strid. Nå skal forholdet dem imellom være langt bedre. Her er de tre avbildet i 2003. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det skapte store overskrifter da svenskenes nasjonalskatt Carola Häggkvist (50) på 1990-tallet forelsket seg i den norske predikanten Runar Søgaard (50).

Da sønnen Amadeus (19) var to år gikk de hver til sitt, og forholdet ble raskt iskaldt mellom eksene.

I juni ble de gjenforent under sønnens eksamensfeiring, og bildet viser at stemningen i dag er god mellom eksene.

Saken fortsetter nedenfor.

Tiden flyger

Et innlegg delt av Amadeus Sögaard (@amadeussogaard)

- Handler det om Amadeus har de ingen problemer med å kommunisere godt sammen, sier Carolas pressekontakt Linn Westlund til den svenske avisen Expressen.

Kranglet i retten

Etter skilsmissen i 2000 var det mye krangling mellom de to eksene, og forholdet ble spesielt dårlig da Runar i 2012 ba om full omsorgsrett for sønnen.

Eksene kranglet også om Amadeus’ etternavn, og Carola tok eksen til retten for at sønnen skulle ha begge foreldrenes navn.

- Vi snakker ikke mye sammen. Amadeus har blitt såpass stor at vi kan snakke direkte med ham om ting, fortalte sangeren til TV 4 for tre år siden.

Lykkelig i Sør-Afrika

I dag går praten lettere mellom eksene. En av årsakene er nok også at de er lykkelige på hver sin kant.

Mens Runar snart feirer ti års bryllupsdag med Jessica Karlsson (42), er Carola lykkelig med musiker-kjæresten Jimmy Källqvist (47).

Store deler av året bor de sammen med artistens adoptivdatter Zoe (7) i Sør-Afrika, men de reiste selvsagt hjem til Sverige for å feire Amadeus’ store dag - noe tobarnsmoren reflekterte over på sosiale medier.

- Hjem til ungdommers glede før «studenten». Livet er som vanlig, men bedre. Vi har blitt klokere og litt mer vimsete, men det går fint. Ta vare på livet og de lykkelige stundene.

Saken fortsetter nedenfor.

At Carola har funnet drømmemannen i Jimmy, er det liten tvil om. Da han nylig fylte 47 år, skrev hun en rørende hilsen på Instagram.

- I dag vil jeg takke en mann som har vært i mitt liv siden høsten 2014, og som betyr utrolig mye, ikke bare for meg, men for mine to barn. Lille Zoe kaller ham pappa! Ofte er barn så klare i sitt bilde av hvordan man får i stand livets puslespill og hvem som er familie, før man selv innser det. Gratulerer til elskede Jimmy på 47-årsdagen, skriver artisten.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Det er ingen tvil om at Carola er lykkelig sammen med musikeren Jimmy Källqvist, og stadig skryter hun av ham på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Det er ingen tvil om at Carola er lykkelig sammen med musikeren Jimmy Källqvist, og stadig skryter hun av ham på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sjekket opp kjæresten

I et intervju med Dagbladet Magasinet i november 2015, avslørte «Fångad av en stormvind»-stjernen at det var hun som sjekket opp kjæresten.

Under en konsert gikk hun bort til ham og leverte følgende sjekkereplikk:

«Noen mener at du og jeg burde bli sammen».

- Da så han på meg, og svarte: «Ja, det kan vi vel». Og vi lo så det hørtes i hele restauranten, fortalte hun til avisa, og la til:

- Så ble det oss! Før vi skiltes tok vi et bilde. Sto tett sammen, og da snudde han seg plutselig mot meg og kysset meg. Det var så herlig, og jeg tenkte at her kan jeg bli stående lenge. Han vant hjertet mitt gjennom humoren, stilen og kysset, ganske enkelt.

Levde i sølibat i 14 år

Carola var lenge singel før hun fant kjærligheten med Jimmy. Tidligere i år kom hun med en overraskende avsløring, da hun i TV-programmet «Renées brygga», fortalte at hun hadde avstått fra sex i 14 år.

- Jeg har faktisk ikke ligget med noen på 14 år. Jeg ventet på «den riktige mannen.» Det går an, selv om man dater, sa hun lattermildt i programmet.

Artisten la også til at hun synes det hele er komisk, med tanke på alle ryktene som verserer om henne i pressen.

LES OGSÅ: Carola avslører sitt hemmelige forhold til en annen kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer