SAKSØKT: Den svenske popstjernen Carola Häggkvist saksøkes etter at hun nekter å betale en regning fra et snekkerfirma. Foto: Espen Solli
SAKSØKT: Den svenske popstjernen Carola Häggkvist saksøkes etter at hun nekter å betale en regning fra et snekkerfirma. Foto: Espen SolliVis mer

Carola saksøkes

Popstjernen nekter å betale regning etter byggekrangel.

SEOGHØR.NO: Den svenske popsangeren Carola Häggkvist (47) er fanget i en byggekrangel som kan ende opp i retten. Det melder den svenske avisen Aftonbladet.

Sangeren er misfornøyd med arbeidet som har blitt utført på hennes eiendom og nekter nå å betale regningen.

Eiendommen i Bromma skulle barnesikres og skjermes. Våren 2012 ble det også utført arbeid som trebeskjæring, en ny stenmur og laget en falsk foss.

Arbeidet har derimot etterlatt Carola med en bitter ettersmak i munnen.

I går sendte entrepenøren som har jobbet for Carola inn en fordring til Solna tingrett med et betalingskrav på 47 545 kroner.

FAMILIEKJÆR: Carola er mamma til Amadeus (15) og Zoe (4). Nylig fikk hun seg også kjæreste. Foto: FameFlynet Sweden
FAMILIEKJÆR: Carola er mamma til Amadeus (15) og Zoe (4). Nylig fikk hun seg også kjæreste. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Carola avfeier kravet via sin advokat og mener at arbeidet har blitt feilaktig utført. Firmaet anklages blant annet for å ha saget ned frukttrær som ikke skulle røres. Sangeren mener også at håndtverkerene krever betaling for alt for mange timer, utført arbeid som ikke ble bestillt og leid en gravemaskin uten klarsignal. Derfor krever popstjernen et prisavslag på 23 676 kroner.

Entrenøren slår derimot tilbake og hevder at Carola ikke har evnen til å vurdere hvor mange arbeidstimer som har vært nødvendig for å gjennomføre arbeidet og at det hadde vært umulig å bygge stenmuren uten en gravemaskin, noe de ifølge entrepenøren også ble enige om.

Aftonbladet har prøvd å komme i kontakt med Carola og hennes advokater uten hell.

LES OGSÅ:   Fant kjærligheten i Dubai