Carola må fjerne cyste

Den svenske sangstjernen må legge seg på operasjonsbordet.

IKKE FARLIG: - Jeg kan ikke spesifikt gå inn på hvilken dialog Carola og legen har. Vi har fått beskjed om at cysten er ufarlig, sier Carolas talsperson. Foto: Stella Pictures
IKKE FARLIG: - Jeg kan ikke spesifikt gå inn på hvilken dialog Carola og legen har. Vi har fått beskjed om at cysten er ufarlig, sier Carolas talsperson. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den svenske sangstjernen Carola Häggkvist (44) har fått påvist en cyste på eggstokken, og må legge seg under kniven. Cysten ble oppdaget under en rutinekontroll hos legen i sommer, opplyser artistens talsperson, Lili Assefa, til den svenske avisen Expressen.

Assefa forteller at cysten er ufarlig, og at operasjonen vil skje i løpet av høsten.

- Carola har det bra, og er ikke bekymret, sier hun.

Overlege ved Södersjukhuset i Stockholm, Gunilla Tegerstedt, bedyrer at man i de fleste tilfeller ikke behøver å operere bort cyster på eggstokkene.

- 98 prosent av alle cyster er godartede. De to siste prosentene er eggstokkreft. Så lenge pasienten ikke blir plaget av noen symptomer, behøver cystene som regel ikke bli operert bort, forteller hun til Aftonbladet.


Carolas talsperson vil ikke gå inn på hvorfor 44-åringens lege i dette tilfellet har tatt en avgjørelse om operasjon.

- Jeg kan ikke spesifikt gå inn på hvilken dialog Carola og legen har. Vi har fått beskjed om at cysten er ufarlig, sier hun til Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik gikk Carola ned ti kg