<strong>SAMMEN PÅ SCENEN:</strong> Carola og Christian «Kicken» Lundqvist er mer enn bare venner. Her er paret fotografert sammen på scenen under veldedighetsgallen «Hopp för Haiti» i Stockholm i fjor. Foto: Stella Pictures
SAMMEN PÅ SCENEN: Carola og Christian «Kicken» Lundqvist er mer enn bare venner. Her er paret fotografert sammen på scenen under veldedighetsgallen «Hopp för Haiti» i Stockholm i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Carola innrømmer forholdet

- Jeg fikk en kjempevakker blomsterbukett av han i går.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske sangstjernen Carola Häggkvist (44) bekrefter at det er hete følelser mellom henne og den svenske rockemusikeren Christian «Kicken» Lundqvist.

- Jeg fikk en kjempevakker blomsterbukett av han i går, sier Carola ifølge Expressen til Metro.

Svenske medier har lenge spekulert i om 44-åringen og The Poodles-trommisen skal ha funnet lykken, men Carola innrømmer at hun ikke har bestemt seg for om de to er et par ennå.

- Kicken er ivrig, og jeg har gitt vennskapet og forholdet vårt tid. Men jeg vet ikke hva det blir av det, sier Carola.


Hun innrømmer imidlertid at det slett ikke er snakk om platoniske følelser mellom de to.

- Vi har vært mer enn venner, til og fra, og det er på godt og vondt. Og om vi vil gå videre eller avslutte. Jeg har ikke bestemt meg ennå, sier stjernen.

Det har gått elleve år siden Carola skilte seg fra den norske predikanten Runar Søgaard, og sammen har paret sønnen Amadeus, som ble født i 1998.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik gikk Carola ned 10 kilo 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer