I BÅTULYKKE: Carola Häggkvist var i en båtulykke på sin egen fødselsdag for to uker siden.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
I BÅTULYKKE: Carola Häggkvist var i en båtulykke på sin egen fødselsdag for to uker siden. Foto: TT NYHETSBYRÅNVis mer

Carola i båtulykke på sin egen bursdag

«Främling»-stjernen havnet i sjøen.

SEOGHØR.NO: Sangerinnen Carola Häggkvist fylte for to uker siden 50 år. Men feiringen av bursdagen i utlandet gikk ikke helt som planlagt.

Det ble nemlig tilløp til dramatikk da Carola falt ut av båten på vei over havet fra Cannes til Saint-Tropez i Frankrike.

Carola avslørte selv den dramatiske hendelsen på Facebook, ifølge Expressen.

«Jeg kom til å skli på båtens gummikant og falt over bord med skinnskjørt, og alt fra mine føtter og opp ble vått. Mobiltelefonen hadde jeg heldigvis lagt fra meg på kapteinsetet. Pooh! Det var solbrillene mine som fikk se havbunnen i stedet for», skriver den populære artisten.

Det var sønnen Amadeus (18), som ifølge Carola kjørte båten da hun falt over bord.

Hun hevder at båten skal ha vært for liten for de tolv personene som var med.

Men Carola velger å se positivt på det hele, og forteller at hun har kost seg som bare det i utlandet. 

- Nå fikk vi jo gratis berg- og dalbane og et eventyr på kjøpet også. Jeg elsker det! Jeg har hatt noen av mine lykkeligste dager noensinne, avslutter hun i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN MED SØNNEN: Carola Häggkvist sammen med sønnen Amadeus på en fotballtrening til et barsiliansk fotball-lag i Sverige i 2006. 
 Foto: Aftonbladet
SAMMEN MED SØNNEN: Carola Häggkvist sammen med sønnen Amadeus på en fotballtrening til et barsiliansk fotball-lag i Sverige i 2006. Foto: Aftonbladet Vis mer

Var ensom

Før Carola fant lykken med ny kjæreste i 2014 fortalte hun åpenhjertig at hun følte seg ensom, spesielt etter hun adopterte datteren Zoe (7) som alenemor.

- Det handler ikke bare om det fysiske, om sex, men om nærheten til å leve sammen. Jeg har lenge lengtet etter dette. Det har ikke gjort det noe lettere at jeg er kjent. Jeg har vært glad og lykkelig på noen måter som singel, men lengselen etter noen har likevel vært der, sa hun til Expressen.

Drømmer om bryllup

I 2014 avslørte Carola at hun hadde funnet lykken på ny, men var da hemmlighetsfull på hvem hun hadde funnet lykken med.

- En fantastisk, fantastisk mann, sa Carola til Expressen.

I 2015 derimot avslørte Carola at det var artisten Jimmy Källqvist (46) som hadde kapret skjønnhetens hjerte. De hadde allerede da begynt å snakke om giftemål

- Jeg ønsker å ha en ring på fingeren den dagen vi flytter sammen. Vi snakker om giftemål, men akkurat nå prøver vi begge å fokusere på karrieren.

På den tiden var paret på turné sammen rundt om i Sverige.

- Vi har en drøm om å gifte oss, men det er litt tidlig. Jeg har det kjempebra nå, så vi tar det helt rolig.

DRØMMER OM BRYLLUP: Carola Häggkvist vil gifte seg med kjæresten  Jimmy Källqvist. Foto: Aftonbladet
DRØMMER OM BRYLLUP: Carola Häggkvist vil gifte seg med kjæresten Jimmy Källqvist. Foto: Aftonbladet Vis mer

LES OGSÅ: Ari Behn kjøpte luksusvilla for åtte millioner kroner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.