Carola gjør som hun vil

Mange handleposer er god nok grunn til å parkere hvor som helst. Gjerne midt på fortauet!

LØPER FRA REGNINGEN: Carola kan smykke seg med hele 53 parkeringsbøter. Dette bildet viser imidlertid ikke Carola som løper fra regningen, men er tatt i en annen sammenheng. Foto: SCANPIX
LØPER FRA REGNINGEN: Carola kan smykke seg med hele 53 parkeringsbøter. Dette bildet viser imidlertid ikke Carola som løper fra regningen, men er tatt i en annen sammenheng. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trafikkbølle!


SEHER.NO: Carola Häggkvist er en notorisk feilparkerer, som i tidsrommet 2001 til april 2006 pådro seg bøter for over 30.000 svenske kroner. Nå har hun gjort det igjen: Hun parkerte bilen på et fortau en hel dag.


- Jeg hadde mye å bære og hadde det travelt, sier Carola (40) til sitt forsvar når Expressen konfronterer henne med lørdagens parkering. Da plasserte hun sin Lincoln Town Car midt i gang- og sykkelstien på Söder i Stockholm, istedenfor å finne en parkeringsplass. Der stod den i seks timer.RÅKJØRTE: Klampen i bånn i pastors bil


- Jeg visste ikke at det var en gangvei og at man ikke fikk stå der, sier Carola, som skylder på stress og mye og bære på og dessuten sørger for å be om unnskyldning for feilparkeringen.

Det er imidlertid ikke første gangen hun parkerer feil, og hun later ikke til å ha lest seg opp på parkeringsbestemmelsene i særlig grad. Ifølge Aftonbladet har den svenske artisten pådratt seg 53 parkeringsbøter i tidsrommet 2001 til april 2006, på over 30.000 svenske kroner til sammen.


LES OGSÅ: Tok en BritneyHun har også ved flere anledninger gjort seg skyldig i andre trafikkforseelser. Flere ganger har hun kjørt for fort, og i 1993 fikk hun førerkortet inndratt i fire måneder.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer