Carola forsov seg til eget pressetreff

Hovedpersonen manglet da nytt TV-program skulle lanseres.

TV-STJERNER: Svenske TV4s «The voice»-coacher Magnus Uggla, Carola Häggkvist, Petter Alexis Askergren og Ola Salo under torsdagens pressetreff. Foto: Stella Pictures
TV-STJERNER: Svenske TV4s «The voice»-coacher Magnus Uggla, Carola Häggkvist, Petter Alexis Askergren og Ola Salo under torsdagens pressetreff. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Carola Häggkvist (45) skulle presenteres som svenske TV4s største navn i deres nye storsatsning «The voice» torsdag, manglet bare en person - Carola selv.

Carola, som en mentor i talent-programmet sammen med Ola Salo, Magnus Uggla og rapperen Petter, klarte nemlig ikke å komme seg opp i tide før pressemøtet.

- Om jeg forsov meg! Jeg våknet i prinsippet idet frokosten skulle begynne. Det var flaks at jeg våknet. Det var flaks at jeg våknet, sier Carola til Aftonbladet.

Kvelden i forveien hadde den svenske sangstjernen hatt konsert i Lindköping og var ekstremt trøtt etter sin opptreden. Carola rakk dermed bare såvidt å få seg litt søvn før pressetreffet.

- Jeg sovnet før jeg rakk å stille klokka på ringing, for å være ærlig. Jeg våknet med mobilen i hånden. Jeg har jobbet så hardt, sier Carola.

Nå skal den folkekjære, svenske artisten jakte på nye sangtalenter i hjemlandet, og for Carola er TV-jobben en svært positiv opplevelse.

- Det er noe av det morsomste jeg har gjort, og jeg fortsetter gjerne. Jeg ser allerede nå dyktige fremtige stjerner som vi har funnet, sier hun til Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mamma måtte gi meg bort som baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer