SYNGER SEG TIL TOPPS? Carola har seilt opp som den store favoritten i kveld. Foto: AP/SCANPIX
SYNGER SEG TIL TOPPS? Carola har seilt opp som den store favoritten i kveld. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

- Carola er favoritten

På tross av anklager om at hun skal ha ligget seg til Grand Prix-finalen, seiler Carola opp som den store favoritten i kveld.

Publisert
Sist oppdatert

Gode odds!


Som alltid sier bookmakerne sitt foran finalen i Melodi Grand Prix. Hun har vunnet før, og i kveld er Carola og låten "Invincible" stor favoritt til å gå av med seieren.


På nettstedet Centrebet får du 4 ganger pengene igjen om du satser på Carola. Setter du pengene på Norge og Christine Gulbrandsen gir det 26 i odds...


I går kveld gikk den svenske divaen forbi vertslandet Hellas hos flere bookmakere og ligger nå på topp blant deltakerlandene.


Til tross for favorittstempel må Carola tåle knallharde angrep. Island kom ikke videre fra semifinalen, og deres deltaker Silvia Night påstod etterpå at Carola hadde hatt sex med GP-sjefen Svante Stockselius for å komme til finalen.


Tidligere i Grand Prix-uken har Carola måtte tåle harde angrep fra Norges kommentator Jostein Pedersen.


Selv om bookmakerne sier sitt, er finalen helt åpen. Norge rangeres omtrent midt på treet, men mange mener at "Alvedans" kan komme på topp fem!


I Athen snakker mange om at Bosnia Hercegovina er den største favoritten. Og opp på alt dette lurer det finske spøkelset Lordi med en ekte monsterhit...


Her kan du se en bildespesial med kveldens stjerner!


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer