Carola blir helt satt ut av frieri-spørsmål

Den svenske sangstjernen mister munn og mæle under intervjuet med Fredrik Skavlan. Se video!

Carola Häggkvist har de par siste årene vært i et forhold med musikeren Jimmy Källqvist, som spiller i bandet JB Quartet.

Den svenske sangstjerna har gitt klart uttrykk for hvor forelska hun er i ham, og i et intervju med Expressen i fjor fortalte Carola at de to allerede hadde snakket om giftemål.

Fredag kveld er Carola gjest i «Skavlan» på NRK1, og i samtale med programleder Fredrik Skavlan begynner hun å snakke om musikerkjæresten.

- Det er kjempemange som tror at jeg har møtt min forlovede og at vi skal gå hen og gifte oss. Og alle heier! Og det er fantastisk, forteller hun i programmet.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKA: Carola Häggkvist hånd i hånd med kjæresten Jimmy Källqvist på Grammisgalan 2016 i Stockholm tidligere i år. 

 Foto: Calle Andersson / IBL Bildbyrå/ NTB Scanpix
FORELSKA: Carola Häggkvist hånd i hånd med kjæresten Jimmy Källqvist på Grammisgalan 2016 i Stockholm tidligere i år. Foto: Calle Andersson / IBL Bildbyrå/ NTB Scanpix Vis mer

Mister munn og mæle

Når Skavlan følger opp ved å spørre sangstjerna om hun skal fri til kjæresten, blir Carola imidlertid fullstendig satt ut.

- Nei, jeg... Hva? kommer det fra en noe perpleks Carola.

- Tenker du å fri? prøver Skavlan seg igjen.

Mens publikum i salen bryter ut i latter, stotrer «Fångad av en stormvind»-sangeren fram noen uidentifiserbare lyder og skjærer en grimase over Skavlans direkte spørsmål.

Den rutinerte artisten klarer til slutt å sno seg unna den ubehagelige situasjonen ved å komme med et ganske annet svar på spørsmålet.

Få med deg resten av det festlige frieri-opptrinnet i «Skavlan»-studio i videoen øverst i saken.

BLIR MÅLLØS: Carola sliter med å besvare Fredrik Skavlans svært direkte og personlige spørsmål i ukens «Skavlan» på NRK1.  Foto: Skjermdump, NRK
BLIR MÅLLØS: Carola sliter med å besvare Fredrik Skavlans svært direkte og personlige spørsmål i ukens «Skavlan» på NRK1. Foto: Skjermdump, NRK Vis mer

Var intim med en kvinne

Før Carola Häggkvist og Jimmy Källqvist ble et par, var hun i flere år gift med den norske frikirkepredikanten Runar Søgaard.

Ekteskapet tok slutt i år 2000, etter at paret hadde vært gift i ti år. Etter bruddet lå de to en periode i en bitter økonomisk konflikt.

Høsten 2014 røpet Carola at hun hadde funnet kjærligheten på ny i et intervju med Expressen. Kort tid senere ble det kjent at artistens nye kjæreste var nettopp Källqvist.

Samme høst skapte Carola overskrifter da hun deltok i den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes». Der fortalte stjerna at hun i ungdomstida hadde en romanse med en annen kvinne.

I et intervju med Expressen i etterkant fortalte Carola at de andre deltakerne i tv-programmet ville vite mer om hennes tenåringseksperimentering.

- Det kom en del oppfølgingsspørsmål som ikke har kommet med. Alt fra Johan som lurte på om jeg var bifil, noe jeg knapt vet hva er. Eller, jeg vet jo hva det er. Men jeg er ikke bifil. Det var interessant hvordan samtalen utartet seg, sa Carola til Expressen den gang.

Saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Ja, vi er forlovet