Carola ble ranet i Sør-Afrika

- Jeg ble mørbanket.

RANET: Ferien viste seg å bli mindre hyggelig enn planlagt, da Carola ble overfalt og frastjålet mobiltelefonen. Foto: Stella Pictures
RANET: Ferien viste seg å bli mindre hyggelig enn planlagt, da Carola ble overfalt og frastjålet mobiltelefonen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For litt over en uke siden reiste den svenske artisten Carola Häggkvist (45) til Sør-Afrika for å slappe av og kose seg i varmen.

Men ferien tok en ubehagelig vending da artisten ble overfalt og ranet. Häggkvist beskriver det hele på sin egen Twitter-side.

«Jeg fikk et uventet besøk søndag morgen i Sør-Afrika da jeg åpnet porten på gården og ble uten mobiltelefon, mildt sagt. Mørbanket», skriver Carola.

Häggkvist utdyper det hele.

«For å gi noen myke svar angående mobilranet. Det finnes jo mer enn bare glade supportere som følger meg her. Jeg elsker jo Sør-Afrika, men virkelighetens ansikt kom opp og ble tydelig for meg på søndag. Hus og jobb til alle ønsker jeg. Rusfritt med fremtidshåp.»

Carole elsker å feriere i Cape Town, og er der som regel hver eneste januar.

I forfjor ble hun observert av en av Se og Hørs reportere mens hun gikk alene i Cape Towns gater og så på de gamle slavehusene i Cape Quarter.

Før jul uttalte hun også til et svensk ukeblad at hun ønsket å kjøpe sitt eget hus i den Sør-Afrikanske byen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Har gått ned tolv kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer