Carola - ny og tynn

Carola vil komme i form til Melodi Grand Prix. Hun trener knallhardt - og går på streng diett.

FIKSET FJESET: Carola har tydd til botox for å holde seg vakker. Mange frykter at hun skal bli stiv i maska... Foto: Se og Hør
FIKSET FJESET: Carola har tydd til botox for å holde seg vakker. Mange frykter at hun skal bli stiv i maska... Foto: Se og Hør Vis mer

Ny og slank!


Søte Carola (39) vil bli "40, flott og fantastisk". Hun har i flere måneder trent hardt sammen med sin personlige trener Annders Hellqvist. I tillegg har hun gått på streng diett. Kiloene har rast av, og Carola nyter speilbildet.


Denne våren har hun gjort comeback i Melodi Grand Prix, og hun stiller i en ny og slank utgave. Men det er ikke lett å slanke seg:


- Det vanskelige er når man avslutter dietten, ikke rekker å trene - og elsker mintsjokolade. Jeg elsker mat og sjokolade, men vil jo gjerne holde formen, sier Carola, som gjennom årene har bedrevet litt jojo-slanking.


Denne gangen har hun også tydd til noen kunstige hjelpemidler for å ta seg bedre ut. Hun innrømmer at hun har sprøytet botox i ansiktet for å fjerne rynker. I tillegg har hun filt ned hjørnetennene for å få jevnere tanngard.


Men først og fremst er det daglig trening med personlig trener og så mange situps som mulig rett før leggetid som har gjort underverker.