Carola - ny og tynn

Carola vil komme i form til Melodi Grand Prix. Hun trener knallhardt - og går på streng diett.

FIKSET FJESET: Carola har tydd til botox for å holde seg vakker. Mange frykter at hun skal bli stiv i maska... Foto: Se og Hør
FIKSET FJESET: Carola har tydd til botox for å holde seg vakker. Mange frykter at hun skal bli stiv i maska... Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny og slank!


Søte Carola (39) vil bli "40, flott og fantastisk". Hun har i flere måneder trent hardt sammen med sin personlige trener Annders Hellqvist. I tillegg har hun gått på streng diett. Kiloene har rast av, og Carola nyter speilbildet.


Denne våren har hun gjort comeback i Melodi Grand Prix, og hun stiller i en ny og slank utgave. Men det er ikke lett å slanke seg:


- Det vanskelige er når man avslutter dietten, ikke rekker å trene - og elsker mintsjokolade. Jeg elsker mat og sjokolade, men vil jo gjerne holde formen, sier Carola, som gjennom årene har bedrevet litt jojo-slanking.


Denne gangen har hun også tydd til noen kunstige hjelpemidler for å ta seg bedre ut. Hun innrømmer at hun har sprøytet botox i ansiktet for å fjerne rynker. I tillegg har hun filt ned hjørnetennene for å få jevnere tanngard.


Men først og fremst er det daglig trening med personlig trener og så mange situps som mulig rett før leggetid som har gjort underverker.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer