Carola: - Jeg tar taxi hjem i bare undertøyet

Svenske Carola overrasket Instagram-fansen med sitt nye prosjekt

REISER RUNDT I BARE UNDERTØYET: Carola har planer om å auksjonere bort en av kjolene sine. Blir den solgt, skal hun ta taxi hjem i undertøyet. Det er imidlertid ikke helt uten grunn at artisten utfører stuntet.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
REISER RUNDT I BARE UNDERTØYET: Carola har planer om å auksjonere bort en av kjolene sine. Blir den solgt, skal hun ta taxi hjem i undertøyet. Det er imidlertid ikke helt uten grunn at artisten utfører stuntet. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Carola Häggkvist (50) har bergtatt hele Skandinavia i flere tiår med sine kjente låter.

«Mickey»-sangerinnen har den siste tiden også fått mye positiv oppmerksomhet og skryt for sin innsats i flyktningkrisen. 

Hun har selv hjulpet dem i land, og har hatt flere boende hjemme hos seg. 50-åringen har også tatt med flyktningene på fest.

Men nå er det et helt annet engasjement som har ført til at sangfuglen får oppmerksomhet i hjemlandet.

Taxi i undertøyet 

Instagram har stjernen lagt ut en kollasj av flere bilder. 50-åringen har på alle bildene på seg samme kjole, som hun beskriver som en av hennes fineste.

Den skal hun nå selge, sammen med et par sko og en veske. Inntektene skal gå til etableringen av den veldedige organisasjonen Världens Barn i flere land. 

Og når alt er solgt vil hun reise hjem - i bare undertøyet.

- Jeg sitter i en taxi nå og er nervøs, fordi jeg har tenkt å gjøre noe drastisk, viktig og rampete, skriver hun og fortsetter:

- Ikke nok med at jeg skal selge klærne mine. Her kommer den rampete delen… Jeg skal ta av meg kjolen, skoene og ta taxi hjem i bare undertøyet, forklarer Carola på Instagram.

Det er ikke helt uten grunn at hun ikke tar med seg skift som hun kan bytte til etter at kjolen er solgt. Hun forklarer nemlig at mange barn i verden over verken har sko eller klær, og at det er derfor hun skal spasere rundt i undertøyet sitt.

FANT LYKKEN: Carola trives sammen med sin nye kjæreste Jimmy Källqvist. Foto: Aftonbladet
FANT LYKKEN: Carola trives sammen med sin nye kjæreste Jimmy Källqvist. Foto: Aftonbladet Vis mer

50-åringen oppfordrer fansen til å gjøre det samme. Hun mener ikke nødvendigvis at man skal selge klærne sine, men hun ønsker seg en verden der det fokuseres på nestekjærlighet og uselviske handlinger.

- Med dette ønsker jeg å oppfordre alle til å være mer generøse mot hverandre, uansett hvor mye eller lite man har, forklarer sangstjernen til følgerne sine.

Bildet er likt over 2000 ganger og har fått flere oppmuntrende kommentarer fra fansen. 

Var ensom

Før Carola fant lykken med ny kjæreste i 2014 fortalte hun åpenhjertig at hun følte seg ensom, spesielt etter hun adopterte datteren Zoe (7) som alenemor.

Samme år avslørte Carola at hun hadde funnet lykken på ny, men var da hemmlighetsfull på hvem hun hadde funnet lykken med.

- En fantastisk, fantastisk mann, sa Carola da. 

I 2015 derimot avslørte Carola at det var artisten Jimmy Källqvist (46) som hadde kapret skjønnhetens hjerte. De hadde allerede da begynt å snakke om giftemål

- Jeg ønsker å ha en ring på fingeren den dagen vi flytter sammen. Vi snakker om giftemål, men akkurat nå prøver vi begge å fokusere på karrieren.

På den tiden var paret på turné sammen rundt om i Sverige.

- Vi har en drøm om å gifte oss, men det er litt tidlig. Jeg har det kjempebra nå, så vi tar det helt rolig.

LES OGSÅ: Carola startet livet på barnehjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer