Carmen slo av sjarmen

Baywatch-baben Carmen Electra følger i Jessica Simpsons fotspor.

HA DET: Carmen har vært gift to ganger; den første gangen med basketballstjernen Dennis Rodman.  Foto: AP/Scanpix
HA DET: Carmen har vært gift to ganger; den første gangen med basketballstjernen Dennis Rodman. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du kjenner henne nok best fra Baywatch, denne Carmen Electra (34). I nesten tre år hun vært gift med rockeren fra "Jane's Addiciton", Dave Navarro (39). Nå er det offisielt at paret skal skilles, melder Starmagazine.com. - Og at det er Carmen som ikke gadd mer.

Paret deltok, i likhet med Jessica Simpson og Nick Lacheys i "Newlyweds", i MTV-realityen "Til Death Do Us: Part: Carmen + Dave". Og, som Jessica og Nick, har de altså bestemt seg for å gå hver sin vei.

SE VIDEO: Se reportasje om bruddet


Det har lenge gått rykter om at paret har hatt det vanskelig den siste tiden, og Carmen har flere ganger innrømmet at hun ikke orker å bruke tid på ektemannen sin. Det har også blitt sagt at David flyttet inn til den nye kjæresten sin, Sarah Howard, for fem måneder siden.

 - Sannheten er at vi jobber mye, og derfor ikke ser hverandre ofte nok. Carmen drar ofte utenlands, og det stinker virkelig. Det må jeg si, fortalte Dave Life & Style magazine for et par måneder siden.

- De to lever hver sine liv. Carmen gir faen. Det kommer snart en separasjon, fortalte en kilde samme magasin kun dager før bruddet ble offisielt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer