SEXY: Kanskje ikke så rart at det er nettopp Carmen Electra som gir tips om det å være sexy? Foto: Stella Pictures
SEXY: Kanskje ikke så rart at det er nettopp Carmen Electra som gir tips om det å være sexy? Foto: Stella PicturesVis mer

Carmen elsker SMS-sex

Baywatch-baben Carmen Electra forteller i sin nye bok at hun liker å få frekke meldinger - men de må ikke overdrives.

SEHER.NO: - Jeg er en tekster. Jeg elsker å sende beskjeder. Det er ikke noe galt i å få en frekk beskjed. Jeg sier: Gjør det, men ikke overdriv. Fortell hvordan du har det, men ikke gjør noe vanvittig, skriver Carmen Electra i sin nye bok.


I boken "How to be sexy" gir Carmen Electra (34) kvinner tips om hvordan de skal forbedre kjærlighetslivet og øke nytelsen på soverommet. I tillegg får leserne ta del i en rekke av Baywatch-babens egne erfaringer...


Carmen skriver også at det å være sexy er noe som kommer fra innsiden. Og er det noen som vet hva som skal til for å være sexy, er det vel nettopp nakenbryteren Electra.


- Alle har noe sexy i seg. Noen ganger har folk bare behov for litt selvtillit og litt hjelp til å få det ut, sier den sexy skuespillerinnen i et intervju med Cincinnati Inquirer ifølge EkstraBladet.dk.


- Tidligere har jeg laget en video med "Aerobic Striptease", og med denne boken har jeg muligheten til å gi noen skjønnhetstips, tips til kroppsspråk, flere måter å flørte på og hvordan man skal vise seg frem, sier hun.


 LES OGSÅ: Carmen i komisk sex-rolle , Carmen drømmer om jenter