HOLDER SEG GODT: Carmen Electra har blitt 42 år gammel, men ser fortsatt helt lik ut, som da hun spilte i TV-serien «Baywatch» for 17 år siden. Foto: All Over Press/Instagram
HOLDER SEG GODT: Carmen Electra har blitt 42 år gammel, men ser fortsatt helt lik ut, som da hun spilte i TV-serien «Baywatch» for 17 år siden. Foto: All Over Press/InstagramVis mer

Carmen Electra har fortsatt «Baywatch»-kroppen etter 17 år

Den flotte 42-åringen viste frem bikinikroppen på eksotisk badeferie.

SEOGHØR.NO: På slutten av 1990-tallet ble Carmen Electra (42) mange tenåringsgutters drømmedame, da hun spilte i TV-serien «Baywatch».

Den flotte skuespilleren og danseren sjarmerte TV-seerne i rollen som badevakten Lani McKenzie i 1997 og 1998. Men også 17 år senere, ser Electra strålende ut i badetøy.

Det beviser 42-åringen på Instagram-kontoen sin, der hun de siste dagene har delt flere bikinibilder fra ferien sin på Stillehavsøya Tahiti.

På de ferske feriebildene poserer den vågale stjernen i en mønstrete trekantbikini, mens hun viser sin veltrente kropp i Tahitis eksotiske omgivelser.

Saken fortsetter under bildene.

- Mer sexy med alderen

I tillegg til å motta rosende kommentarer fra begeistrede Instagram-fans, høster «I Like It Loud»-sangeren ros fra nettstedet Too Fab for bikinibildene.

- Carmen Electra kunne fortsatt hoppet rett inn i den røde badedrakten! Den sexy 42-åringen beviser at alder bare er et tall, mener Too Fab. 

I fjor fortalte TV-stjernen i et FHM-intervju om hvordan hun syntes det var å bli eldre.

- Jeg føler meg mer vel nå. Mindre nervøs. Jeg føler at jeg er på et veldig godt sted i livet, og bare det å befinne seg der gjør at man føler seg mer sexy, sa Electra - som har to ekteskap og en forlovelse bak seg - til FHM dengang.

Saken fortsetter under bildene.

BIKINI-BABE: Denne uken viste Carmen Electra seg frem i bikini på Instagram, men også i 2013 (t.h) delte hun et bikinibilde på sosiale medier. Foto: Stella Pictures
BIKINI-BABE: Denne uken viste Carmen Electra seg frem i bikini på Instagram, men også i 2013 (t.h) delte hun et bikinibilde på sosiale medier. Foto: Stella Pictures Vis mer

I dag er den tidligere Playboy-modellen tydeligvis svært fornøyd med seg selv. For fem år siden avslørte imidlertid den yppige stjernen at hun angret på å ha forstørret brystene sine.

- Jeg forstørret brystene mine for over 10 år siden. De tok meg fra en 70C til en 70F, noe som naturligvis tok lang tid å venne seg til. Jeg ville egentlig ikke ha de så store. Det er jo fint å slippe å bruke en push-up BH, men jeg skulle ønske jeg hadde latt være, sa Carmen Electra dengang.

LES OGSÅ: Disse kjendisene var ikke like heldige som Harrison Ford