Carmen Electra har blitt singel

Skuespillerinnen brøt forlovelsen med rockeren Rob Patterson.

UTE OG FLØRTER IGJEN: Carmen Electra har nå meldt seg på dating-programmet «The Choice» for å finne kjærligheten igjen. Foto: All Over Press
UTE OG FLØRTER IGJEN: Carmen Electra har nå meldt seg på dating-programmet «The Choice» for å finne kjærligheten igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden 2008 har Carmen Electra (40) planlagt å gifte seg med Rob Patterson (41), som spiller i bandet Filter. Men nå er det angivelig slutt mellom dem.

- Carmen er nervøs for å date igjen, så hun beholder Rob i nærheten i frykt for å bli helt singel, sier en anonym kilde til Life & Style magazine.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Bruddryktene kommer bare en dag etter at hun var med i dating-programmet «The Choice», som går på den amerikanske tv-kanelen Fox. Electra spilte Lani McKenzie i Baywatch, og har vært med i flere filmer, som Scary Movie og Disaster Movie. Hun var tidligere gift med rockeren Dave Navarro, som hun skilte seg fra i 2006.

Life & Style magazines kilde er krystallklar på at han ikke tror Carmen og Rob noern gang finner tilbake til hverandre igjen.

- De finner ikke sammen igjen. Deres kjærlighet er død. Det er over, fastslår han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Supermodellen er singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer