Carmen banket opp gutta

- Det var lettere å banke dem, enn å fortelle dem hva jeg følte.

TØFF: Carmen Electra er ikke redd for noen... Møter du henne i en mørk bakgate, risikerer du bank! Foto: All Over Press
TØFF: Carmen Electra er ikke redd for noen... Møter du henne i en mørk bakgate, risikerer du bank! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Carmen Electra (34) vet hvordan hun skal forsvare seg.


Ifølge Contactmusic pleide Baywatch-baben å banke opp gutter da hun var yngre, og Carmen legger ikke skjul på at hun fortsatt kan slå ifra seg om det er behov for det.


- Da jeg var yngre var det ikke noen overraskelse at jeg banket opp guttene som jeg var forelsket i, sier Carmen, som skilte seg fra ektemannen Dave Navarro i fjor.


- Det var så mye lettere for meg å banke dem opp, i stedet for å fortelle dem hva jeg følte, legger hun til.


Dermed var det kanskje ikke så mange som turte å forelske seg i den barmfagre brunetten, som nylig fikk beskjed om at hun ikke fikk være med i den kommende Baywatch-filmen.


Og dersom du skulle være så "uheldig" å møte på Carmen i en mørk bakgate bør du kanskje vært obs på at skuespillerinnen fortsatt kan slå fra seg.


- Som avslutning pleide jeg å kaste gutta over skulderen og dem ned i bakken - det kan jeg fortsatt gjøre idag, avslutter hun.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer