TØFF: Carmen Electra er ikke redd for noen... Møter du henne i en mørk bakgate, risikerer du bank! Foto: All Over Press
TØFF: Carmen Electra er ikke redd for noen... Møter du henne i en mørk bakgate, risikerer du bank! Foto: All Over PressVis mer

Carmen banket opp gutta

- Det var lettere å banke dem, enn å fortelle dem hva jeg følte.

SEHER.NO: Carmen Electra (34) vet hvordan hun skal forsvare seg.


Ifølge Contactmusic pleide Baywatch-baben å banke opp gutter da hun var yngre, og Carmen legger ikke skjul på at hun fortsatt kan slå ifra seg om det er behov for det.


- Da jeg var yngre var det ikke noen overraskelse at jeg banket opp guttene som jeg var forelsket i, sier Carmen, som skilte seg fra ektemannen Dave Navarro i fjor.


- Det var så mye lettere for meg å banke dem opp, i stedet for å fortelle dem hva jeg følte, legger hun til.


Dermed var det kanskje ikke så mange som turte å forelske seg i den barmfagre brunetten, som nylig fikk beskjed om at hun ikke fikk være med i den kommende Baywatch-filmen.


Og dersom du skulle være så "uheldig" å møte på Carmen i en mørk bakgate bør du kanskje vært obs på at skuespillerinnen fortsatt kan slå fra seg.


- Som avslutning pleide jeg å kaste gutta over skulderen og dem ned i bakken - det kan jeg fortsatt gjøre idag, avslutter hun.


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.