Carlsen løp forbi pressen

En sky Magnus Carlsen nektet å snakke med pressen under Idrettsgallaen.

SEOGHØR.NO: Norges største idrettsstjerner var lørdag kveld samlet i Oslo Spektrum der de ble hyllet under Idrettsgallaen 2014.

Se idrettsstjernene på den røde løperen i videoen over!

Mange syntes det var stor stas å kunne kaste treningstøyet og posere stivpyntet på den røde løperen, men et av kveldens store navn, Magnus Carlsen (23) hadde ikke tid til å sole seg i blitzregnet.

HASTVERK: Magnus Carlsen løp forbi pressen på vei inn til Idrettsgallaen lørdag kveld.
HASTVERK: Magnus Carlsen løp forbi pressen på vei inn til Idrettsgallaen lørdag kveld. Vis mer

Før journalister og fotografer fikk sukk for seg hadde sjakkesset nærmest løpt forbi den røde løperen - til pressens store skuffelse.

Tønsberggutten var kveldens store vinner. Han vant prisen «åpen klasse» og ble kåret til «årets navn». Sammen med golfproff Suzann Pettersen fikk han også «utøvernes pris» - stemt frem av idrettsstjernene selv.

- Tusen takk. Vi er begge utøvere i veldig individuelle sporter så det er morsomt å kunne dele noe som denne prisen. Takk til alle utøverne som har stemt på meg og Suzann. Det er veldig gøy å få denne annerkjennelsen av dere. Jeg er sportsidiot selv og jeg følger med på hva dere gjør, og er veldig imponert over dere, sa Carlsen fra scenen.

CARLSEN-FAN: Statsminister Erna Solberg trakk frem Magnus Carlsen som en av årets mest inspirerende prestasjoner.  Foto: FameFlynet Norway
CARLSEN-FAN: Statsminister Erna Solberg trakk frem Magnus Carlsen som en av årets mest inspirerende prestasjoner. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Tilstede under NRKs prisutdeling var også kong Harald og statsminister Erna Solberg. Høyrelederen trakk frem Carlsen på spørsmål om hvem hun er mest imponert over i året som har gått.

- Det er vanskelig å plukke en favoritt, men Magnus Carlsen har vært en spennende sportsprestasjon. Vi har også hatt en vinter med langrenn og skiskyting som var utrolig morsomt og i dag har vi gjort det bra igjen, sier Solberg til Seoghør.no.

 

LES OGSÅ: - Jeg lager ikke for mye bråk