Carl Philip anholdt i USA

Carl Philip følte seg nok mer som Kalle Anka enn en prins, da han ble holdt igjen av amerikanske grensevakter.

KONGEFLAUSE: Carl Philip håpet nok på hjelp fra storesøster kronprinsesse Victoria da han satt innesperret på flyplassen i Miami. Foto: Stella Pictures
KONGEFLAUSE: Carl Philip håpet nok på hjelp fra storesøster kronprinsesse Victoria da han satt innesperret på flyplassen i Miami. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pass-knipe!

SEHER.NO: Kronprinesse Victorias lillebror ble ifølge Aftonbladet tatt med til et forhørsrom da han i fjor høst troppet opp uten følge og livvakter i tollen på flyplassen i Miami.

Carl Philip (27) - som hadde vært på tur med et svensk dokumentarteam i Venezuela - dro alene fordi han hadde glemt passet sitt og måtte tilbake for å hente det.

Hans svenske livvakter hadde dratt hjem fra Venezuela fordi USA blir regnet som et sikkert land å reise i.

Men de amerikanske immigrasjonsmyndighetene trodde ikke på at en svensk prins ville reise alene til USA for å jobbe. Heller ikke diplomatpasset imponerte de bryske tollerne.

De plasserte derfor den mulige bedrageren på et rom med andre mistenkelige personer, mens de sjekket ut historien hans.

Først etter flere timer på pinebenken fikk Carl Philip forlate flyplassen, og reiste videre til Washington, der han ble tatt i mot av folk fra den svenske ambassaden

- Jeg tror han synes det var litt spennende,  hans sjarm gjorde at han klarte seg så bra som han gjorde, sier dokumentarregissøren Folke Rydèn til Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer