Carl fikk Eli til å gråte

- Hun har vært helt avgjørende.

SEOGHØR.NO: Frp-legenden Carl I. Hagen (68) var den store hedersgjesten da Fremskrittspartiet feiret 40 år på Saga Kino mandag.

For den pensjonerte politikeren vanket det både blomster og lovord fra Frp-leder Siv Jensen, men for Hagen selv var det en helt annen person som han mente fortjente en stor del av æren, nemlig kona Eli (65).

- Jeg hadde ikke greid det uten Eli ved min side. Det er Eli som skal ha disse blomstene og det er Eli som er mest glad i blomster, sa Hagen på scenen.


En rørt Eli Hagen kom så opp på scenen og mottok blomstene fra sin ektemann. Til seoghør.no forteller politikerfruen at overrekelsen kom som et sjokk.

- Jeg var ikke forberedt på at jeg skulle bli kalt opp og få blomster. Jeg gråter lett, så du må ikke ta det så tungt.

Carl kan ikke få sagt nok hvor viktig kona har vært gjennom en lang politikerkarriere, hvor det ofte har blåst opp til storm. 

- Det har vært helt avgjørende.Det har vært såpass tøffe tider, så det at vi har kunne stå sammen, diskutere det om kvelden... Hun vet alt hva som har foregått. Dette har vært et lagspill i over 30 år. Vi har vel nettopp feiret 30 års bryllupsdag.

Se hele intervjuet med Carl og Eli øverst i saken!
 
LES OGSÅ:  Her selger Eli =Oslo i pels