GRIPENDE ØYEBLIKK: Carl Espen Thorbjørnsen rørte millioner av TV-seere da han sang «Silent Storm» under årets «Eurovision»-finale. Foto: Tor Lindseth
GRIPENDE ØYEBLIKK: Carl Espen Thorbjørnsen rørte millioner av TV-seere da han sang «Silent Storm» under årets «Eurovision»-finale. Foto: Tor LindsethVis mer

Carl Espen til topps

Bergenseren imponerte med en 8. plass under Eurovision-finalen i København. Nå topper «Silent Storm» salgslistene i Litauen.

SEOGHØR.NO: Carl Espen Thorbjørnsen (31) feide de norske konkurrentene av banen med balladen «Silent Storm» under «Melodi Grand Prix» i Spektrum, og kom på en imponerende 8. plass i den internasjonale finalen.

Nå har et nytt land trykket den sympatiske bergensgutten, og hans låt, til sitt hjerte.

Fredag ettermiddag kunngjorde nemlig Thorbjørnsens kusine Josefin Winther (28), som skrev balladen spesielt for sin kjære fetter – at låten nå ligger som nummer én i Litauen:

«Silent Storm» toppet iTunes-lista i Litauen i går!», jubler Winther på sin offisielle Facebook-side.

- Det er veldig gøy! Vi har sett at den har klatret høyt på lister over hele Europa. Den kom seg jo opp på 33. plass over mest populære låter i verden på iTunes, forteller Winthers forlovede og Carl Espens manager Kimberly Larsen til Seoghør.no.

- Det betyr utrolig mye å se at låten fortsetter å leve sitt eget liv. Eurovision var en fantastisk opplevelse, og det er så gøy å se at det ikke slutter der, legger hun til.

Se videoen til singelen her:

Suksessen med «Silent Storm» er ikke den eneste oppturen for låtskriver og sangtalentet fra Bergen.

For kort tid siden avslørte Winther at hun har vært i studio med produsent- og musikerlegenden Mick Harvey.

LES OGSÅ: Gratulerte Conchita med seieren