Carl Aksel måtte forlate «Paradise Hotel» på grunn av hjerteproblemer

- Jeg fikk ekstremt vondt og måtte legge meg rett ned, sier den profilerte realitydeltageren til Seoghør.no.

EKSTRA DRAMATIKK: Carl Aksel Jansen måtte ha tilsyn av lege under årets Paradise Hotel-innspilling. Her er han i aksjon under opptak i Mexico. Foto: TV3
EKSTRA DRAMATIKK: Carl Aksel Jansen måtte ha tilsyn av lege under årets Paradise Hotel-innspilling. Her er han i aksjon under opptak i Mexico. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at det går hardt for seg på «Paradise Hotel». Det er ofte fest med mye alkohol hver eneste dag, og deltakerne er under mye press. 

For Carl Aksel Jansen (20) - som denne uken fant tonen med realitykollegaen Malin Håvardsdotter Jensen - førte dette til at han fikk hjerteproblemer og måtte tas ut av innspillingen.

- Det skjedde på kvelden. Jeg skulle åpne en champagneflaske og kjente plutselig at jeg fikk ekstremt vondt i hjertet og armen, og ble skikkelig dårlig. Da måtte jeg bare legge meg rett ned.

- Jeg ble tatt på utsiden av hotellet en liten stund, for jeg fikk så ekstremt vondt i hjertet og armen, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

FESTLØVE: Carl Aksel Jansen forklarer at det ble slitsomt med all drikkingen inne på hotellet. Foto: TV3
FESTLØVE: Carl Aksel Jansen forklarer at det ble slitsomt med all drikkingen inne på hotellet. Foto: TV3 Vis mer

- Vi avventet legebesøk

Til Seoghør.no forklarer 20-åringen at årsaken nok var realitykonkurransens form.

 - Det er noen dager man går med drithøy puls hele dagen fordi man er så stressa. Når man drikker og røyker i tillegg og sover dårlig, så er det ganske hardt.

Han takket imidlertid nei til produsentenes tilbud om å bli sendt til sykehus.

- Har god beredskap

Pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, forklarer til Seoghør.no at hendelsen ble godt tatt hånd om.

- Carl Aksel fikk litt problemer med å puste og følte seg dårlig, så vi tok ham ut av innspillingen. Etter samtale og inntak av væske ville han selv inn igjen på hotellet, vi avventet med legebesøk og han fikk derfor ingen diagnose.

- Det gikk bra med ham etter dette. Vi har folk med førstehjelpskurs på hotellet og tilgang på legevakt i nærheten om det skulle være behov for dette, sier hun.

SPREKE: Årets mannlige deltakere er utvilsomt glade i å trene og holde seg i form. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
SPREKE: Årets mannlige deltakere er utvilsomt glade i å trene og holde seg i form. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

Måtte sy fire sting

Også i fjor, ble det dramatisk i Mexico, da Paradise-deltageren Kevin Soleng Hansen (27) kom på parsplitt med bandasjert hode.

26-åringen hadde ofte sklidd ned rekkverket på vei ned til frokost eller andre måltider. Dette gjorde han også denne dagen.

UHELDIG: Kevin ble først tatt hånd om av staben på Paradise Hotel, deretter kjørt til lege der han sydde fire sting.
UHELDIG: Kevin ble først tatt hånd om av staben på Paradise Hotel, deretter kjørt til lege der han sydde fire sting. Vis mer

Men da gikk det galt og han slo seg skikkelig i hodet.

– Jeg datt over rekkverket, og slo hodet i en stein som holder porten oppe, sa Kevin til Seoghør.no. 

Heldigvis gikk det såpass bra med deltakeren at han kunne fortsette med innspillingen.

– Det ble mye blod og det så veldig dramatisk ut. Jeg ble kjørt rett til legevakten, og hele produksjonen måtte vente til jeg kom tilbake. Jeg sydde tre sting, og stilte opp på seremoni rett etterpå. Jeg var superheldig med at det gikk bra, fortalte realitydeltageren til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Det var deilig å bli kvitt ham