SYK: Carina Olset har slitt med sykdom i en ukes tid. I går ble hun innlagt på Lovisenberg sykehus i Oslo.  Foto: Oddvar Walle Jensen
SYK: Carina Olset har slitt med sykdom i en ukes tid. I går ble hun innlagt på Lovisenberg sykehus i Oslo. Foto: Oddvar Walle JensenVis mer

Carina Olset innlagt på sykehus

NRKs sportsanker fikk intravenøs behandling.

SEOGHØR.NO: NRK Sportens Carina Olset (31) har vært sykmeldt de siste dagene. I går delte hun et bilde av seg selv liggende på sykehuset på bildedelingstjenesten Instagram, med teksten: «Eg tar kveldskosen intravenøst».

Under bildet har hun fått en rekke kommentarer fra følgere som ønsker henne god bedring, blant annet fra NRK-kollega Anne Rimmen (32) og skøyteløper Hege Bøkko (22).

Etter den opprinnelige planen skulle det profilerte sportsankeret ha ledet herrenes første semifinale i NM-cupen mellom Rosenborg og Haugesund i kveld. Det har sykdommen satt en stopper for.

- Jeg er slått ut med sykdom og går glipp av de veldig spennende semifinalene. Men sendingene er i de beste hender hos gode kolleger, så jeg skal følge med fra sykesenga. Jeg kommer sterkt tilbake til cupfinalehelga, skriver hun i en SMS til Dagbladet.

I mai kunne Se og Hør avsløre at Carina hadde blitt kjæreste med sin NRK-kollega Bjørn Fredrik Bjørntvedt (36). De skal angivelig ha vært et par siden februar i år.

LES OGSÅ: Usher kan miste omsorgsretten