Carina Olset har forlovet seg

- Endelig får jeg gifte meg med verdens beste mann, jubler NRK-profilen.

BLIR MANN OG KONE: Carina Olset og kjæresten,  NRK-kollega Jan Fredrik Bjørntvedt, planlegger bryllup. Bildet av paret er tatt under Idrettsgallaen i Oslo Spektrum i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLIR MANN OG KONE: Carina Olset og kjæresten, NRK-kollega Jan Fredrik Bjørntvedt, planlegger bryllup. Bildet av paret er tatt under Idrettsgallaen i Oslo Spektrum i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det ble en lykkelig avslutning på det nye året for NRKs Carina Olset (33).

Tirsdag avslørte hun nemlig at kjæresten og kollegaen, Jan Fredrik Bjørntvedt (38), har fridd til henne.

Det var på sin egen Instagram-profil at Olset kom med den gledelige nyheten.

- Den blå timen ble ekstra lys i dag. Ikledd TIL-skjerf, i min lysløype, gikk han ned på kne. Endelig får eg gifte meg med Verdens Beste Mann, står det som tekst under et bilde av et smilende par - hvor Carina viser frem en forlovelsesring.

Olset, som sist måned vant prisen for «Årets forbilde» under Se og Hørs Kjendisgalla, falt for den tidligere fotballspilleren i 2013 da de to jobbet sammen under fotball-VM.

Saken fortsetter under bildet.

Tidligere i år åpnet den flotte nordlendingen seg opp om sin kroniske tarmsykdom, Ulcerøs kolitt.

Carina har slitt med den alvorlige sykdommen, som flere ganger har fått henne innlagt på sykehus, siden 2011.

Selv hadde hun aldri hørt om sykdommen før hun fikk diagnosen - som omlag 17 500 mennesker i Norge er rammet av.

I vår fortalte 33-åringen om lidelsen under et foredrag for Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer, og i etterkant fikk hun massiv støtte og oppmerksomhet i media.

Saken fortsetter under bildet.

STOD FREM: NRK-profilen har fått mye ros etter sin åpenhet rundt tarmsykdommen Ulcerøs kolitt.  Foto: NTB scanpix
STOD FREM: NRK-profilen har fått mye ros etter sin åpenhet rundt tarmsykdommen Ulcerøs kolitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ville ikke pynte på sannheten

Den populære programlederen har vært brutalt ærlig om sykdommen, hvor perioder med kronisk alvorlig diaré er et av hovedsymptomene.

I april gjorde Carina i buksa under nasjonalsangen mens spillerne fra Norge og Nederland gjorde seg klare til å yte sitt beste i 2 x 45 minutter.

Bare minutter senere var hun på plass i TV-ruta som om ingenting hadde skjedd.

– Etterpå gikk jeg rett på toalettet og gjorde det jeg måtte gjøre. Jeg følte at jeg mestret situasjonen, fortalte Carina til Se og Hør tidligere denne måneden.

- Virkeligheten med sykdommen er så brutal at den må fortelles for å kunne bli forstått. Jeg ville ikke pynte på sannheten, selv om vi skjønte at ærligheten kom til å koste.

Videre fortalte Olset at hun ser lyst fremtiden.

– Når jeg tenker på fremtiden så tenker jeg faktisk ikke på sykdommen i det hele tatt. Jeg tenker at jeg fortsatt trives med jobben min i NRK og reiser på turer med venninner. Og kanskje Jan Fredrik og jeg har kjøpt oss et lite hus og har stiftet familie, sa hun til Se og Hør.

HYLLES: I november mottok en festkledd og vakker Carina Olset prisen som «Årets forbilde» under Se og Hørs Kjendisgalla. Her sammen med Christian Borch. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
HYLLES: I november mottok en festkledd og vakker Carina Olset prisen som «Årets forbilde» under Se og Hørs Kjendisgalla. Her sammen med Christian Borch. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Virkeligheten med sykdommen er så brutal at den må fortelles

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer