Carina Dahl snakker om sin nye flamme

TV-personligheten har fått ny kjæreste.

HEIA: «Tigerstaden»-venninnene Therese Haugsnes, Carina Dahl og Mari Haugersveen var på lørdagens «Skal vi danse» for å heie på venninnen Linni Meister som er med som deltaker.  Foto: Stella Pictures
HEIA: «Tigerstaden»-venninnene Therese Haugsnes, Carina Dahl og Mari Haugersveen var på lørdagens «Skal vi danse» for å heie på venninnen Linni Meister som er med som deltaker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Tigerstaden»-aktuelle Carina Dahl (27) er fredag morgen gjest hos Anne Marte Moe og Andreas Velle i radioprogrammet «Storbymorgen» på P5.

Her forteller hun blant annet at hun ikke lenger er singel.
 
- Jeg har fått meg kjæreste. Han er trønder og jordnær, forteller Dahl, som også er fra Trondheim.

Hun ble kjent da hun var med i reality-serien «Big Brother» i 2006. I ettertid har hun jobbet som glamourmodell, og var i fjor med som deltaker i «Melodi Grand prix».

Denne høsten er hun med i dokusåpen «Tigerstaden» på TV2 Bliss, sammen med modellvenninnene Linni Meister (26), som for tiden danser seg på parketten i «Skal vi danse», Therese Haugsnes (29) og Mari Haugersveen (29).

Men det er ikke bare Carina som har fått seg kjæreste i løpet av innspillingen, også Linni og Mari har nylig fått fast følge igjen.

Til «Storbymorgen» forteller Carina at hun aldri ville gått for å bli sammen med en i bransjen hun selv jobber i, siden hun faller for den jordnære typen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carina Dahl klinte til med TV-venninnen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer