Carina Dahl på sexy videoinnspilling

Artisten satte Barcelona på hodet sammen med Tommy Fredvang og Rachel Nordtømme.

<strong>SEXY:</strong> Carina Dahl har nylig spilt inn musikkvideo i Barcelona i Spania.  Foto: Rolf-Ørjan Høgset
SEXY: Carina Dahl har nylig spilt inn musikkvideo i Barcelona i Spania. Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Popartist og tidligere MGP-deltager Carina Dahl (27) skapte ville tilstander da hun spilte inn musikkvideoen til låten «I Don't Care» i Barcelona.

- Vi reiste ned med en plan om å lage en feel-good video hvor alt var avhengig av at jeg turte å gripe inn i situasjoner og skape god stemning.  Det var til tider flaut, men veldig morsomt, røper Carina til Se og Hør, og legger til at handlingen handler om et dårlig forhold. 

- Handlingen går på at min on-off kjæreste ikke dukker opp, så jeg reiser til Barcelona og lever livet. I blant innser man at man ikke trenger en drittsekk i livet sitt, men klarer seg helt fint selv!

Under innspillingen bodde Carina sammen med artist Tommy Fredvang (31) og blogger og friidrettsutøver Rachel Nordtømme (23). Han var på fotoshoot, mens Rachel var på treningsleir.

- Vi var der av ulike grunner, men i regi av fotograf Rolf-Ørjan Høgset, som vi alle jobber tett med. Han er en smart mann, så han la alt i samme uke i fantastiske Barcelona, vi hadde en stor leilighet, og kunne jobbe alle sammen. Jeg er veldig glad i både Tommy og Rachel. De er herlige og gode mennesker som er veldig flinke i sitt fag. Vi koste oss med middager på kveldene og jobba steinhardt på dagtid. Det er godt å ha så gode støttespillere, forteller artisten.

Musikkvideoen er ferdig om få dager, mens singelen ligger ute både på Spotify og iTunes. I videoen under har Carina fått hilsen fra sin gode venn Petter Northug (27) og Thomas «Finger'n» Gullestad (32), som hun feiret påske sammen med.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer