SKJULTE MAGEN: Skuespilleren var iført en løstsittende designerkjole da hun inntok den røde løperen på Tony Awards i New York 7. juni.  Foto: NTB Scanpix
SKJULTE MAGEN: Skuespilleren var iført en løstsittende designerkjole da hun inntok den røde løperen på Tony Awards i New York 7. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Carey Mulligan fødte i hemmelighet

Nå er babymagen hennes borte.

Publisert

SEOGHØR.NO: Allerede i april begynte ryktene å svirre om at den britiske skuespilleren Carey Mulligan (30) ventet sitt første barn med ektemannen og «Mumford & Sons»-vokalist Marcus Mumford (28).

Den søte «The Great Gatsby»-stjernen har de siste månedene gjemt seg bak løse plagg og kjoler, men under prisutdelingen Tony Awards i juni var det vanskelig for henne å skjule den stadig voksende babymagen.

- Selv om det ikke er blitt bekreftet, gjør kjolens stil og sømmer at jeg blir enda mer overbevist om at hun venter barn, skrev motenettstedet Red Carpet blant annet om Careys Balenciaga-kreasjon den gang.

Saken fortsetter under bildet.

NYBAKT MAMMA: Onsdag 7. oktober dukket Carey opp med flat mage under London Film Festival i England.  Foto: Pa Photos
NYBAKT MAMMA: Onsdag 7. oktober dukket Carey opp med flat mage under London Film Festival i England. Foto: Pa Photos Vis mer

Var brevvenn med ektemannen

Mulligan og Mumford har fremdeles ikke kommentert den gledelige babynyheten selv, men nå skriver flere amerikanske nettsteder at barnet skal ha blitt født i hemmelighet.

Onsdag dukket nemlig den nybakte moren opp på den røde løperen under British Film Institute's London Film Festival, og da var babymagen borte.

- Carey har fått en frisk og glad baby. Nå nyter hun tiden med familien og nære venner, sier en kilde til E!News.com.

- Babyen er frisk. De elsker å være foreldre så langt og familie og venner er overlykkelige, forteller en kilde til UsWeekly.com

De nybakte foreldrene giftet seg i England i 2012, og blant gjestene i låvebryllupet var Sienna Miller (33), Colin Firth (54) og Jake Gyllenhaal (34).

Paret har kjent hverandre helt siden de var små, og staret vennskapet med å være brevvenner. Etter hvert sluttet de å skrive brev til hverandre, men da de ble voksne gjenopptok de kontakten - og resten er historie.

FILMSTJERNE: For tre år siden giftet Carey seg med musikeren Marcus Mumford (t.v), og samme året spilte hun også inn det romantiske dramaet "The Great Gatsby" med Leonardo DiCaprio.
FILMSTJERNE: For tre år siden giftet Carey seg med musikeren Marcus Mumford (t.v), og samme året spilte hun også inn det romantiske dramaet "The Great Gatsby" med Leonardo DiCaprio. Vis mer

LES OGSÅ: - Å være gravid er det verste jeg har opplevd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer