Carews eks-kjæreste viste frem datteren

Holdt babyen skjult i fem måneder.

POPULÆR: Den britiske popstjernen og TV-personligheten Alesha Dixon datet i 2008 den norske, daværende fotballspilleren John Carew. I dag er hun mamma til lille Azura Sienna (5 mnd) som hun har med sin nåværende dansekjæreste Azuka Ononye.  Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Den britiske popstjernen og TV-personligheten Alesha Dixon datet i 2008 den norske, daværende fotballspilleren John Carew. I dag er hun mamma til lille Azura Sienna (5 mnd) som hun har med sin nåværende dansekjæreste Azuka Ononye. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2008 var den tidligere fotballproffen John Carew (34) kjæreste med den britiske popstjernen Alesha Dixon (35), men ifølge Carew gjorde de to det slutt fordi hun ville stifte familie - noe han selv ikke var helt klar for på den tiden.

For fem måneder siden ble Alesha Dixon mamma for første gang, da datteren Azura Sienna ble født i begynnelsen av oktober.

Popstjernen, som tidligere har vunnet britenes versjon av «Skal vi danse», har holdt datteren skjult for offentligheten - inntil nå. I forbindelse med promotering av talentshowet «Britain's Got Talent» viste den stolte mammaen datteren frem for første gang denne uken.

«Azura and Mummy! Day of fun! :)», skrev hun til bildet hun la ut på Twitter:

Alesha er kjæreste med danser Azuka Ononye, som er far til lille Azura, skriver DailyMail.

Tidligere denne måneden snakket John Carew for første gang ut om sitt tidligere forhold med den britiske popstjernen da han gjestet talkshowet «Else» til Else Kåss Furuseth:

- Vi var som tenåringer. Vi sendte barnslige meldinger og sånn. Jeg skal liksom være litt macho da, men med hun ble jeg barnslig. Det var ikke hun som dumpet meg. Det var vel gjensidig forståelse. Hun var i et stadie i livet hvor hun tenkte på familie og barn. Jeg var ikke helt der, fortalte han åpenhjertig.

LES OGSÅ: Carew festet med Cara Delevingne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer