Carew viser vaskebrettet

I fjor ble John Carew kritisert for formen, nå viser han en helt annen side av seg selv.

VISTE VASKEBRETTET: John Carew overrasket fansen sin ved å legge ut et bilde av seg selv i bar overkropp på den sosiale nett-tjenesten Instagram. Foto: Instagram
VISTE VASKEBRETTET: John Carew overrasket fansen sin ved å legge ut et bilde av seg selv i bar overkropp på den sosiale nett-tjenesten Instagram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at John Carew (32) er klar for badesesongen. Fotballstjernen som i fjor sommer ble kritisert for å ha mistet formen, la mandag kveld ut et bilde av seg selv i bar overkropp på det sosiale mediet Instagram.

Under bildet har han skrevet teksten «Getn ready», og over hundre fans har likt bildet. 

Den klubbløse fotballspilleren avslørte tidligere denne uken at han vurderer å legge opp.

- Jeg får se om jeg skal fortsette å spille, og om jeg skal finne meg en ny klubb. Det har jeg ikke bestemt meg for ennå. Jeg skal ha ferie frem til august, så får jeg bestemme meg da. Det er ikke noe stress, fortalte Carew til Seoghør.no.

Men ut ifra selvportrettet er han i bedre form enn på lenge. Kanskje er det en ny klubb han gjør seg klar for? 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carew vurderer å legge opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer