SKANDALEFRUE: Anna Anka har skapt stor oppstandelse både i Sverige og Norge de siste månedene.  Foto: Stella Pictures
SKANDALEFRUE: Anna Anka har skapt stor oppstandelse både i Sverige og Norge de siste månedene. Foto: Stella PicturesVis mer

- Carew kunne lurt meg til sengs

Men Rune Rudberg vil Hollywood-fruen ikke ha...

SEHER.NO: Takket være suksess-serien "Svenske Hollywoodfruer", samt sine mange kontroversielle utsagn har Anna Anka (38), ekskona til musikkmogul Paul Anka, blitt et hett navn i både Sverige og Norge de siste månedene.

Og da 38-åringen gjestet "Senkveld" med Thomas og Harald i forrige uke, skapte hun nok en gang overskrifter med sine sjokkerende uttalelser om sex, ekteskap og kvinner.

I et ferskt intervju i tirsdagens dagferske utgave av Se og Hør blir 38-åringen, som hevder å være "en svært seksuell person", bedt om å vurdere ni single kjendismenn.

Og Hollywood-fruen hadde en klar favoritt blant de norske gutta - fotballstjernen John Carew (30).

- Spiller han på et engelsk topplag og er styrtrik, sier du? Jøss! Han er veldig kjekk, og kunne helt klart vært en kandidat til å lure meg til sengs. Terningkast seks fra meg! sier hun til Se og Hør.

Nerderst på Ankas liste kommer imidlertid en av Norges mest kjente rundbrennere - nemlig artisten Rune Rudberg (48).

- Har han hatt sex med over 1000 damer, sier du? Ikke bra. Det synes jeg er svært lite sofistikert. Han får kose seg alene. Terningkast én fra meg, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke "high maintenance"