<strong>PÅ FEST MED ISRAELSK TV-STJERNE:</strong> Her ankommer John Carew med den israelske modellen og TV-stjernen Hofit Golan på FHM-fest i London tirsdag. Foto: All Over Press
PÅ FEST MED ISRAELSK TV-STJERNE: Her ankommer John Carew med den israelske modellen og TV-stjernen Hofit Golan på FHM-fest i London tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Carew kom med TV-stjerne på sexy fest

Nå svirrer kjærlighetsryktene igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske fotballstjernen John Carew (32) har i flere år vært venn med den israelske modellen og TV-stjernen Hofit Golan (29), men etter at de to har vist seg ute sammen flere ganger, har kjærlighetsryktene begynt å svirre.

Tirsdag kom de to igjen sammen på fest i regi av bladet FHM.

FHM-festen var arrangert for å hedre det britiske herrebladets årlige liste, hvor leserne kårer de 100 mest sexy kvinnene i verden.

På sin Twitter-side la ikke Golan - som har blitt kalt «Israels svar på Paris Hilton» -skjul på at hun gledet seg til å gå på date med den norske fotballspilleren, som for tiden spiller i London-klubben West Ham United.

«Looking forward to @FHM 100 sexiest party tonight with @JCarew10 getting ready @nevillesalon for the return to red carpet :)»
, skrev hun på sin Twitterside onsdag.

Senere la hun til «With @JCarew10 headed to @FHM 100 sexiest party. Thank you @nevillesalon for awasome hair and @MAC for makeup».


FHM-kåringen ble i år vunnet av «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos, som er mest kjent for å ha fått en sex-video lekket på nettet tidligere i år.

Carew og Golan kom i november også sammen på Elton Johns vinterball i London, og ble allerede i 2008 avbildet sammen på kjendisfester i London og Cannes.

Ingen av dem har imidlertid kommentert kjæresteryktene.

John Carew har foreløpig ikke svart på Seoghør.nos henvendelser.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vant skjønnhetskåring etter sexfilm-skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer