CAREW-KOLLEKSJONEN: John Carew kan om en liten stund bli veskedesigner, og har allerede vært i samtale med veskemerket Monsura Boutique om en egen kolleksjon. Foto: SCANPIX
CAREW-KOLLEKSJONEN: John Carew kan om en liten stund bli veskedesigner, og har allerede vært i samtale med veskemerket Monsura Boutique om en egen kolleksjon. Foto: SCANPIX Vis mer

Carew kan bli veskedesigner!

Fotballstjernen vil lage «store maskuline man bags».

Publisert
SEHER.NO: I helgen debuterte John Carew (32) som modell for veskemerket Monsura Boutique på London Fashion Week. Nå kan West Ham-proffen selv bli veskedesigner.

- Jeg har alltid vært interessert i mote og klær og Monsura Boutique var interessert i meg som modell. Denne interessen har jeg hatt hele livet, og det er utrolig moro å gjøre slike jobber, sier John Carew til VG.

Og det er nettopp veskemerket han gikk for i London, som han har vært i samtaler med om en egen Carew-kolleksjon.

- Ja, vi har snakket om det. Hvis det blir en realitet er jeg interessert i å lage store maskuline «man bags». Vi får se. Hvis jeg skal sette navnet mitt på noe, skal det være noe jeg er veldig fornøyd med og stolt av, sier Carew.


Tidligere i år ble Carew gjort narr av i den engelske avisen The Sun for sin veskebruk – etter at han viste seg med dameveske på byen. Avisen sammenlignet han også med medlemmene i 90-tallsbandet B*Witched, som ofte gikk i dongeriklær.

- Et sted i London leter B*Witcheds tributeband etter sin forsvunne venn. Men ikke en gang det kan forklare hvorfor John Carew hadde en dameveske i beltet sitt da han forlot en klubb i hovedstaden, skrev avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er ikke kvinnen alle tror

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer