FÅR GJENNOMGÅ: I innlegget om Tommy Sharif fra mandag, får dekkbaronen fem regler servert av Baron von Bulldog.  Foto: Faksimile fra baronvonbulldog.
FÅR GJENNOMGÅ: I innlegget om Tommy Sharif fra mandag, får dekkbaronen fem regler servert av Baron von Bulldog. Foto: Faksimile fra baronvonbulldog. Vis mer

- Carew i hallikklær

Designeren Baron von Bulldog hetser kjendiser i sin internettblogg.

Publisert

SEHER.NO: Den omstridte og mye omdiskuterte svensk-norske designeren Kjell Nordstrøm, aka Baron von Bulldog, sjokkerer igjen.

Denne gangen via sin egen nettblogg der han hetser flere av Norges største kjendiser, skriver VG.

Nordstrøm, som nylig slaktet vennen Ari Behns påfuglservise, begynte å skrive nettblogg om mote og kjentfolk i august i år, og for litt siden satte han igang en egen kåring av landets verst kledde kjendiser.


Og kjente navn som Kronprins Haakon, John Carew, Kurt Nilsen og Stein Erik Hagen er bare noen av de som da omtales og kritiseres.


Blant annet skriver designeren at Carew kler seg som en hallik og Kurt Nilsen ser ut som en kloning av Miss Piggy og en hobbit.


- Jeg sier det som andre tenker. Jeg skriver det som dere late journalister ikke tør. Noen mener at jeg er frekk, jeg synes selv at jeg er ganske morsom.


- Mulig at jeg får meg noen nye uvenner, men jeg har altfor mange venner fra før, så jeg må rense opp litt. Eller som vi sier på motespråk; I have to clean out my closet, det er det flere som burde gjøre, sier Nordstrøm til VG.


Om Carew skriver von Bulldog blant annet:


"Kan noen være så snill å forklare meg hvorfor skandinaviske gutter med mørk hud alltid må se ut som wanna-be-low-life pimps fra LA?"

"Og hva er det med den med rødt skinn? Unnskyld meg, men selv ikke LaToya Jackson ville brukt en slik jakke! Ikke om den ble kastet på henne".


I von Bulldogs siste innlegg på bloggen fra mandag, tar han for seg Tommy Sharif, og skriver blant annet:

"Regel 1: Ta bort prislappen fra klærne før du bruker dem. (Ingen vil vite hvor mye du betalte)
Regel 2: Det finnes faktisk designerklær uten logo over hele brystet. (Og de er like dyre)
Regel 3: Versace er død.
Regel 4: Folk er ikke dumme. (Bare fordi du er rik (sorry, pleide å være rik før ditt berømte innbrudd) betyr ikke at due r pålagt å bruke et stort pimpish-bling-bling-dollar-kjede rundt halsen."


Og designeren lover nå at også kjendiskvinnene snart kan grue seg.


Her kan du lese hva han skriver om norske kjendiser (Ekstern link)


LES OGSÅ: - Mener Ari bør passe seg


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer