Carew festet med supermodell

Den tidligere fotballstjernen traff Cara Delevingne på motevisning.

MED STJERNENE: Carew gjestet nylig BAFTA-utdelingen i London. Der ble han senere avbildet sammen med filmstjernen Leonardo DiCaprio. Foto: Stella Pictures
MED STJERNENE: Carew gjestet nylig BAFTA-utdelingen i London. Der ble han senere avbildet sammen med filmstjernen Leonardo DiCaprio. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i januar kunne Se og Hør avsløre at norges tidligere fotballstjerne John Carew (34) dukket opp på den røde løperen på Leonardo DiCaprios (39) kjendisfest, da skuespilleren hadde premiere på sin nye film «The Wolf of Wall Street».

Søndag kveld ble han avbildet sammen med DiCaprio igjen i forbindelse med BAFTA-utdelingen.

Tirsdag la den tidligere landslagsspilleren i fotball ut et Twitterbilde av seg selv med supermodellen Cara Delvingne (21) på motevisningen til undertøysmerket La Perla.

«Sammen med @Caradelevingne på LaPerla i dag, #Fashion #London #FunnyFace :)» skrev Carew under bildet.

Men Delevingne er derimot langt i fra Johns nye kjæreste. Hun har nemlig nylig funnet tonen med en annen Hollywood-stjerne i Michelle Rodriguez (34).

Rodriguez bekreftet forholdet til Cara tidligere denne uken.

- Det går veldig bra med oss. Hun er så kul. Da vi begynte å henge sammen syntes jeg hun var fantastisk, og vi har det så gøy sammen. Hun er beinhard da. Du vil ikke kødde med henne i en slåsskamp, forteller Michelle ifølge Mirror.

Kilder beskriver forholdet stjernene imellom som svært spennende.

- Det er veldig ferskt og veldig spennende for begge to. De er lykkelige og forelsket, og tilbringer så mye tid som mulig sammen. De sender også meldinger til hverandre hele tiden, forteller en kilde til den britiske avisen.

Stjernene ble introdusert for hverandre i USA av felles venner, og har tilbragt tid sammen både i London, New York og California.

LES OGSÅ:     Carew festet med DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer