<strong>SLØYFE I HALSEN:</strong> John Carew har skiftet fra å være fotballspiller til skuespiller, og kom på den røde løperen på BAFTA-utdelingen.  Foto: Stella Pictures
SLØYFE I HALSEN: John Carew har skiftet fra å være fotballspiller til skuespiller, og kom på den røde løperen på BAFTA-utdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Carew festet med DiCaprio

Plutselig dukket John Carew opp på den røde løperen på BAFTA.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i januar kunne Se og Hør avsløre at norges tidligere fotballstjerne John Carew (34) dukket opp på den røde løperen på Leonardo DiCaprios (39) kjendisfest, da skuespilleren hadde premiere på sin nye film «The Wolf of Wall Street».

 


 

 


«At the #BAFTAS with " The Wolf " himself #London #Awards» skrev han.

Under britenes svar på Oscar-utdelingen, er store stjerner som DiCaprio, Brad Pitt og Angelina Jolie og en rekke andre av Hollywoods største stjerner tilstede.

Carew har også Twitret fra den røde løperen.

«On the #redcarpet #BAFTA #Awards with @HofitGolan and @FashionTV #London wearing @Ozwald_Boateng :)», Skriver han på sin egen Twitter.

John kom sammen med sin gode venninne, sexbomben Hofit Golan, som er modell og klesdesigner, og opprinnelig fra Israel. Samme kvinne hadde han med seg på forrige premierefest med DiCaprio.

[views:embed:node_embed:block:69357]

LES OGSÅ: Helmatch på den røde løperen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer