SLØYFE I HALSEN: John Carew har skiftet fra å være fotballspiller til skuespiller, og kom på den røde løperen på BAFTA-utdelingen.  Foto: Stella Pictures
SLØYFE I HALSEN: John Carew har skiftet fra å være fotballspiller til skuespiller, og kom på den røde løperen på BAFTA-utdelingen. Foto: Stella PicturesVis mer

Carew festet med DiCaprio

Plutselig dukket John Carew opp på den røde løperen på BAFTA.

SEOGHØR.NO: Tidligere i januar kunne Se og Hør avsløre at norges tidligere fotballstjerne John Carew (34) dukket opp på den røde løperen på Leonardo DiCaprios (39) kjendisfest, da skuespilleren hadde premiere på sin nye film «The Wolf of Wall Street».

 

 

 

Søndag var Carew, som nå er blitt skuespiller, nok en gang på fest med DiCaprio, da de begge kom på den røde løperen under BAFTA-utdelingen i London.

Mandag la den tidligere landslagsspilleren i fotball ut et Twitterbilde av seg selv med skuespilleren.


 

 


«At the #BAFTAS with " The Wolf " himself #London #Awards» skrev han.

Under britenes svar på Oscar-utdelingen, er store stjerner som DiCaprio, Brad Pitt og Angelina Jolie og en rekke andre av Hollywoods største stjerner tilstede.

Carew har også Twitret fra den røde løperen.

«On the #redcarpet #BAFTA #Awards with @HofitGolan and @FashionTV #London wearing @Ozwald_Boateng :)», Skriver han på sin egen Twitter.

John kom sammen med sin gode venninne, sexbomben Hofit Golan, som er modell og klesdesigner, og opprinnelig fra Israel. Samme kvinne hadde han med seg på forrige premierefest med DiCaprio.

[views:embed:node_embed:block:69357]

LES OGSÅ: Helmatch på den røde løperen