MOTEBEVISST: John Carew er kjent for sin stilsikkerhet, men helgens antrekk får han ikke mye skryt for av The Sun. Foto: wenn.com
MOTEBEVISST: John Carew er kjent for sin stilsikkerhet, men helgens antrekk får han ikke mye skryt for av The Sun. Foto: wenn.com Vis mer

Carew får moteslakt i engelsk avis

Britisk tabloidavis gjør narr av fotballproffen etter at han viste seg med dameveske på byen.

Publisert
SEHER.NO: Fotballspilleren John Carew (31) er kjent for å være motebevisst, og er ikke redd for å kaste seg på nye trender, men det er ikke alltid stjernen får skryt for klesstilen sin.

I helgen ble Carew nemlig fotografert da han forlot en nattklubb i London, iført dongeri fra topp til tå, og en veske festet i beltet.
 
Nå gjør tabloidavisen The Sun narr av Carews stil, og sammenligner han med medlemmene i 90-tallsbandet B*Witched, som ofte gikk i dongeriklær.

- Et sted i London leter B*Witcheds tributeband etter sin forsvunnede venn. Men ikke en gang det kan forklare hvorfor Stokes Citys John Carew hadde en dameveske i beltet sitt da han forlot en klubb i hovedstaden, skriver The Sun.


Dette er imidlertid ikke første gang pressen henger seg opp i Carews motevalg. I februar fikk fotballspilleren mye omtale på grunn av sin nye tatovering med ordene «Ma vie - Mes Régles», som flere hevdet var feilstavet. Til Seher.no forklarte Carew imidlertid at «skrivefeilen» var planlagt.

Carew er ikke bare kjent for å kle seg etter moten. Fotballspilleren har i tillegg hatt utallige hårsveiser de siste årene, og har også pyntet på øyenbrynene.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med John Carew tirsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjøpte bygård til 85 millioner kroner   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer