PÅ STRIPPEKLUBB: John Carew ble observert av fans på Rocket Club - kvelden før det viktige UEFA-cupoppgjøret mot Ajax. Foto: SCANPIX
PÅ STRIPPEKLUBB: John Carew ble observert av fans på Rocket Club - kvelden før det viktige UEFA-cupoppgjøret mot Ajax. Foto: SCANPIX Vis mer

- Carew dro på strippeklubb før kamp

Men fotballspilleren selv hevder han bare spiste middag.

SEHER.NO: Aston Villa-proffen John Carew (29) er i hardt vær i sin engelske hjemby Birmingham. Ifølge VG Nett skal den norske spisskjempen ha dratt på strippeklubb før UEFA-cupkampen mot Ajax torsdag, men nå slår Carew selv tilbake mot ryktene.

- Jeg var ikke på strippeklubb og hele oppstyret her skyldes en misforståelse, sier Carew til Dagbladet.no.

Spissgiganten hevder han hadde slitt ned influensa og var sikker på at han ikke skulle spille kamp dagen derpå. Derfor tok han med seg en venninne ut på middag.

- Jeg spiste middag på en italiensk restaurant med ei venninne. Etterpå dro vi på en bar like ved. Den baren har samme inngang som den klubben avisene skriver om. Men i stedet for å gå inn på Rocket Club gikk vi inn i den stille bare ved siden av. Der var det vel tre-fire andre personer, og jeg drakk en Pepsi før vi dro, fortsetter Carew.

Carews agent Per A. Flod bekrefter overfor VG Nett at Lørenskogs store sønn var på klubb, men at det hele skyldes en misforståelse.

- John har slitt med tøft kampprogram og var sliten. Det hadde også Martin O'Neill (klubbens manager journ.anm.) sett, og de to hadde en diskusjon om han skulle spille eller ikke. John oppfattet det som om han ikke skulle spille og at han således var fristilt. Martin O'Neill var vel av oppfatning at det ikke var endelig avgjort, sier Flod til VG Nett.

Agenten legger til at slik han oppfatter det har Carew og hans manager nå skværet opp i saken.

Avslørt av fans
Det var Aston Villa-supporteren Mike McKiernen som oppdaget Carew på strippeklubben Rocket Club dagen før den viktige kampen. Forretningsmannen skal ha blitt svært ovverrasket over å se stjernen der, men hevder at nordmannen ikke drakk alkohol.

. Han må innse at å besøke en stor strippeklubb ikke er det smarteste han kan gjøre natten før en stor kamp. Han er byens høyeste fotballspiller og veldig lett å kjenne igjen, sier McKiernen til lokalavisen.

Ifølge lokalavisen Birmingham Post vil Carew trolig få to ukelønner i bot, noe som tilsvarer omtrent 1,1 millioner norske kroner. Carew sier imidlertid til Dabladet.no at han ikke frykter straff.

LES OGSÅ: Carew påkjørt av trailer

Har du tips om norske idrettsutøvere? Tips oss på seher@seher.no