ØYENVITNE: Persson bor i leiligheten rett over den som tok fyr i New York, og ble vitne til at brannmannskapet måtte redde ut flere mennesker. Foto: Stella Pictures
ØYENVITNE: Persson bor i leiligheten rett over den som tok fyr i New York, og ble vitne til at brannmannskapet måtte redde ut flere mennesker. Foto: Stella PicturesVis mer

Cardigans-stjerne i branndrama

- Jeg så en mann henge fra et vindu i ti minutter.

SEHER.NO: Den svenske sangerinnen Nina Persson (35) ble denne uken øyenvitne til et branndrama like ved hjemmet sitt i New York.

- Jeg så en mann henge fra et vindu i ti minutter og det var veldig ubehagelig. Han skrek hele tiden, forteller Cardigans-vokalisten til New York Post.

Det var mandag ettermiddag at en voldsom brann brøt ut i et hus i Harlem på Manhatten, i samme gate som den Persson bor. Hun har bodd tvers over den brannrammede leiligheten i flere år sammen med kjæresten Nathan Larson, og ble vitne til dramaet.

Stjernen ble øyenvitne til at brannmannskapene reddet ut blant annet en mann og en kvinne som hang ut av et vindu for å unngå røyken.

- Jeg kom opp langs brannstigen og hun skrek bare. Til slutt strakte jeg ut armene og hun hoppet rask i favnen på meg, forteller brannmannen Artie Kunz til New York Post. 

Ifølge nettstedet skal en kvinne ha blitt livstruende skadd i brannen, og hun behandles nå på et nærliggende sykehus i New York.  

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
 


LES OGSÅ: - Ikke lesbisk, bare PR-kåt