Cardi B:

Cardi B gjør som Beyoncé

Sangeren skal ha søkt om eierskap over datterens navn.

EIER BARNAS NAVN: Både Cardi B og Beyoncé har søkt om rettigheter til sine egne barns navn. Foto: NTB Scanpix
EIER BARNAS NAVN: Både Cardi B og Beyoncé har søkt om rettigheter til sine egne barns navn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For en snau måned siden ble artisten Cardi B (25) og ektemannen Offset (26) foreldre for første gang, da datteren Kulture Kiari Cephus ble født.

Det var 25-åringen selv som avslørte familieforøkelsen for sine nesten 30 millioner følgere på Instagram.

Nå skal de stolte foreldrene angivelig ha søkt om eierskap over navnet «Kulture», slik at de kan bygge opp en merkevare rundt datterens navn.

De vil de blant annet bruke navnet i forbindelse med produksjon av diverse merch, som gensere, bukser, skjørt og fottøy, melder Daily Mail.

Hvis datteren i fremtiden ønsker å gå inn i underholdningsbransjen, har Cardi B og Offset også sørget for at hun har rettigheter til å bruke navnet i alt fra filmer, musikkproduksjoner, videospill og markedsføringstjenester.

NYBAKTE FORELDRE: Cardi B og ektemannen Offset har søkt om rettighetene til datterens navn. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Cardi B og ektemannen Offset har søkt om rettighetene til datterens navn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjør som Beyoncé

Da Beyoncé (36) i 2017 ønsket tvillingene Sir og Rumi (1) velkommen til verden, ble navnene deres avslørt før de stolte foreldrene selv annonserte dem.

Nettstedet TMZ satt nemlig på dokumenter som tilsa at Beyoncé og ektemannen Jay Z (48) hadde søkt om eierskap over navnene Sir og Rumi Carter, noe de også gjorde da datteren Blue Ivy (6) ble født i 2012.

Årsaken til navne-eierskapene skal være at de i fremtiden ønsker å bruke navnene som varemerke for å selge blant annet parfyme, leketøy, kosmetikk, klær og sportsutstyr, ifølge nettstedet.

Blomsterinpirasjon

Cardi B ser også ut til å ha blitt inspirert av Beyoncé når det kommer til temaet på gravidbilder på Instagram.

Da Beyoncé annonserte at hun var gravid med tvillingene i feburar 2017, la hun nemlig ut et bilde av seg selv foran en stor blomsteroppsats, der hun for første gang viste frem gravidmagen.

Det samme gjorde hun da hun viste frem Sir og Rumi etter fødselen.

Cardi B annonserte datterens ankomst med et lignende bilde forrige måned, der hun satt høygravid på en stol omringet av blomster i alle former og farger.

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

Et innlegg delt av Cardi B Official IG (@iamcardib)

Giftet seg i all hemmelighet

I slutten av juni bekreftet også Cardi B det mange har spekulert i på sosiale medier. Nemlig at hun og Offset hadde giftet seg i skjul.

Seremonien ble holdt allerede i september i fjor.

Avsløringen kom i et Twitter-innlegg der sangeren skrev hun følgende, som et stikk mot alle ryktene som hadde svirret den siste tiden:

«Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt».

25-åringen gikk ikke i detalj om hvordan bryllupet foregikk, annet enn at hun og kjæresten våknet opp en dag og bestemt seg for å gifte seg.

LES OGSÅ: Stjerneparet venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer