- Cara vil gifte seg med henne

Stjerneparet har allerede sett seg ut et sted for seremonien.

VIL GIFTE SEG: Cara Delevingne (t.h.) ønsker å gifte seg med Michelle Rodriguez. Og paret har allerede snakket om den store dagen. Foto: Splash News / All Over Press
VIL GIFTE SEG: Cara Delevingne (t.h.) ønsker å gifte seg med Michelle Rodriguez. Og paret har allerede snakket om den store dagen. Foto: Splash News / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STJERNEPAR: Michelle og Cara er et av de heteste nye Hollywood-parene. Foto: Splash News/All Over Press
STJERNEPAR: Michelle og Cara er et av de heteste nye Hollywood-parene. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: For en måned siden bekreftet modellen Cara Delevingne (21) og tidligere «Lost»-skuespiller Michelle Rodriguez (34) at de hadde blitt et par.

- Det går veldig bra med oss. Hun er så kul. Da vi begynte å henge sammen syntes jeg hun var fantastisk, og vi har det så gøy sammen. Hun er beinhard da. Du vil ikke kødde med henne i en slåsskamp, sa Rodriguez ifølge Mirror.

De to stjernene hadde den gang blitt observert mange ganger sammen. Og nå ønsker Delevingne å ta det hele et steg videre.

Daily Star skriver nemlig at hun vil gifte seg med Michelle.

- Det er typisk Cara å ville gjøre noe vilt og impulsivt. Men hun virker skikkelig seriøs med dette. De har allerede snakket om hvordan den store dagen vil se ut. Cara sier hun vil at de skal gifte seg i deres eget element, uten prest eller noen med religiøs bakgrunn, forteller en kilde til avisen.

Paret skal allerede ha sett seg ut et sted. I luften.

- Hun tror det ville vært perfekt å fly over Niagara Falls. Som et ingenmannsland.

LES OGSÅ: Nå bekrefter de forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer