Cara Delevingne og Kate Moss tok lettkledde bilder av hverandre

Supermodellenes sexy bildestunt tar nettet med storm.

SOM ERTERIS: Kate Moss og Cara Delevingne moret seg sammen på Burberry Prorsum-visningen under London Fashion Week mandag 21. september. De to har fått et nært forhold, noe de beviste til gangs på Instagram nylig. Foto: Rex Features/ NTB Scanpix
SOM ERTERIS: Kate Moss og Cara Delevingne moret seg sammen på Burberry Prorsum-visningen under London Fashion Week mandag 21. september. De to har fått et nært forhold, noe de beviste til gangs på Instagram nylig. Foto: Rex Features/ NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Både Cara Delevingne (23) og Kate Moss (41) er hete navn i moteverdenen, og de to har blant annet figurert sammen i en sexy Burberry-kampanje.

Under moteuken i London moret de britiske supermodellene seg sammen på Burberry Prorsum-visningen, og de to har tilsynelatende funnet tonen privat såvel som profesjonelt.

Onsdag delte Cara Delevingne to sexy bilder på Instagram som røpet at hun og Kate Moss også har fotografert hverandre, ikke bare latt seg fotografere sammen.

Først publiserte 23-åringen et bilde av Kate Moss som poserer sensuelt på en uoppredd seng, bare iført BH, truser og strømpebukser.

Saken fortsetter nedenfor.

«SUPERKATE» skriver Cara Delevingne til bildet, og opplyser om at det er hun selv som har tatt fotoet.

En knapp time senere delte den unge «Paper Towns»-stjernen nok et lettkledd bilde, denne gangen av seg selv. Kun ikledd Supermann-truse og en hvit, åpen pelsjakke overlater hun lite til fantasien.

«SUPERKVINNER» skriver Delevingne i bildeteksten, og legger til at det er Kate Moss som har stått bak kamera.

Saken fortsetter nedenfor.

I skrivende stund, et knapt døgn etter publisering, har de to dristige portrettene fått henholdsvis drøye 620 000 og 800 000 likes på Instagram og høstet tusenvis av kommentarer.

Har god kontakt

Etter alt å dømme er de to modellene altså svært komfortable i hverandres selskap. Det siste året har de jobbet sammen flere ganger, og i disse dager opptrer de sammen i høstkampanjen til det spanske klesmerket Mango. Fashionista.com har publisert flere av den kule duoens kampanjebilder her.

«It»-jente Cara Delevingne er for øvrig lykkelig forelsket i artisten Annie «St. Vincent» Clark (32), mens modellikon Kate Moss angivelig brøt med ektemannen Jamie Hince (46) i sommer.

Saken fortsetter under bildene.

MOTEDUO: I fjor figurerte Cara Delevingne og Kate Moss sammen i en sensuell reklame for parfymen My Burberry (t.v). Denne uken besøkte de Milano og ble fotografert hånd i hånd på vei til åpningen av en ny Mango-butikk.  Foto: Xposure/ NTB Scanpix
MOTEDUO: I fjor figurerte Cara Delevingne og Kate Moss sammen i en sensuell reklame for parfymen My Burberry (t.v). Denne uken besøkte de Milano og ble fotografert hånd i hånd på vei til åpningen av en ny Mango-butikk. Foto: Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

Onsdag denne uken gjestet supermodellene en Mango-butikk i Milano, der de møtte fansen i forbindelse med åpningen av klesbutikken. De to var som erteris mens de lot seg fotografere av pressen.

Cara og Kate befinner seg utvilsomt også i den italienske byen for å delta på moteuken, som varer fra 23. til 28. september.

Se Cara Delevingne snakke om karrieren sin med Seoghør.no nedenfor:

LES OGSÅ: - De har giftet seg i hemmelighet