SLET PERSONLIG: Cara Delevingne åpner seg om sin vanskelige oppvekst. Foto: NTB Scanpix
SLET PERSONLIG: Cara Delevingne åpner seg om sin vanskelige oppvekst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cara Delevingne klorte seg selv til hun begynte å blø

Supermodellen avslører en ungdomstid fylt av selvskading, depresjon og selvhat.

Publisert

SEOGHØR.NO: Britiske Cara Delevingne (22) er på alles lepper for tiden. I tillegg til å være en av verdens mest ettertraktede modeller er hun nå også aktuell med hovedrollen i dramakomedien «Paper Towns».

Men livet har ikke alltid gått på skinner for den talentfulle jenta.

Tidligere har Cara fortalt at hun trodde hun var for stygg til å bli modell, og nå avslører 22-åringen at hun drev med selvskading som tenåring og slukte unna store mengder reseptbelagte piller for å dempe smerten hun følte.

Det var som 15-åring at Delevingne hadde sine aller mørkeste tider.

Slo hodet mot et tre

- Jeg ble plutselig angrepet av en stor bølge med depresjon, angst og selvhat. Følelsene var så vonde at jeg slo mitt eget hode mot et tre for å prøve å miste bevisstheten, forteller hun til Vogue, ifølge The Sun.

- Jeg kuttet aldri meg selv, men jeg klorte meg til jeg begynte å blø. Jeg ønsket bare å bli om til støv slik at noen kunne feie meg bort.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT: Den flotte jenta er i dag en ettertraktet modell og skuespiller. Her fra en kampanje for Topshop sommeren 2015.  Foto: Stella Pictures
BERØMT: Den flotte jenta er i dag en ettertraktet modell og skuespiller. Her fra en kampanje for Topshop sommeren 2015. Foto: Stella Pictures Vis mer

Besøkte flere terapeuter

Cara fikk servert en rekke medisiner og besøkte flere titalls terapauter, men ingenting hjalp med å dempe de suicidale følelsene hennes.

- Jeg røyket mye pot som tenåring, men jeg var fullstendig gal både med og uten dop. Det verste var at jeg visste at jeg var en heldig jente, men så ville jeg egentlig bare dø.

- Man føler seg så skyldig når man har slike følelser og det er en ond sirkel. Hvordan våger jeg å tenke slik? Og så ender man opp med å skade seg selv mer, forteller hun åpent.

Seoghør.no møtte Cara - se intervjuet her:

I dag har Cara klart å snu livet sitt rundt.

Ikke bare har hun en fantastisk karriere innenfor både mote- og filmverdenen, hun har også funnet kjærligheten med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark, også kjent som St. Vincent.

FORELSKET: Her er Cara Delevingne og kjæresten Annie Clark på vei hjem fra et Stella McCartney moteshow i New York.  Foto: Splash News
FORELSKET: Her er Cara Delevingne og kjæresten Annie Clark på vei hjem fra et Stella McCartney moteshow i New York. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Cara begynte å dra Naomi i håret

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer