Cara Delevingne: - Jeg tenkte «hvordan skjedde dette?»

Den britiske supermodellen Cara Delevingne avslører til Seoghør.no at hun ikke var forberedt å bli verdensberømt i ung alder. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til tross for at hun kun er 22 år gammel, har britiske Cara Delevingne allerede flere år bak seg som en av verdens mest populære modeller.

Nå satser den vakre briten også på å slå igjennom som skuespiller, blant annet med en rolle i filmen «The Face of an Angel».

Se  hele intervjuet med Cara Delevingne i videoen øverst i artikkelen!

Da Seoghør.no møtte Cara i forbindelse med lanseringen av filmen i USA, la hun ikke skjul på at hun har drømt om å bli filmstjerne helt siden hun var barn.

POPULÆR Cara Delevingne er en av verdens mest ettertraktete fotomodeller. Her er hun på jobb i New York. Foto: © infusny-241/INFphoto.com/Corbis
POPULÆR Cara Delevingne er en av verdens mest ettertraktete fotomodeller. Her er hun på jobb i New York. Foto: © infusny-241/INFphoto.com/Corbis Vis mer

- Jeg har drømt om å være skuespiller siden jeg var fem år gammel. Jeg elsket å få folk til å le eller gråte, og å skape en reaksjon.

Populær modell

Som modell har Cara vært med i reklamekampanjer for flere av verdens mest kjente motehus, som Yvet Saint Laurent, DKNY og Chanel.

Hun har også gått på catwalken i moteshow for designermerker som Dolce & Gabbana, Stella McCartney og Fendi.

Til Seoghør.no sier Cara at hun imidlertid aldri har hatt den samme ambisjonen for modellyrket som skuespillerdrømmen.

Klyper seg i armen

Flere ganger har hun måttet klype seg i armen når hun har vært ute på en eksklusiv fotoshoot.

- Modellyrket valgte meg, og det har vært en utrolig reise. Men det sjokkerte meg, fordi jeg ikke hadde noen forventninger om at noe sånt skulle skje.

- Da jeg ble modell tenkte jeg «hvordan skjedde dette?».

Ny kjæreste

I tillegg til suksessen som modell, har Cara fått mye oppmerksomhet for sitt privatliv.

Hun har blant annet datet «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez og er for tiden sammen med artisten Annie Clark.

22-åringen er også kjent for å være svært populær på sosiale medier.

Kastet klærne på Instagram

På Instagram har hun over 14,5 millioner tilhengere og de får stadig servert overraskelser, som da Cara la ut et nakenbilde av seg selv.

«Er bare litt naken....pshhhhh», skrev hun under Instagram-bildet, hvor kun en hånd og en Chanel-lås dekket hennes edle deler.


LES OGSÅ: Her går det galt for Cara

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer