Cara Delevingne: - Jeg måtte gå naken rundt i skogen

Hollywood-stjernen fikk uventet beskjed før sin nye film.

 Foto: SipaUSA
Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: Senere i år er modellen og skuespilleren Cara Delevingne (23) aktuell i superheltfilmen «Suicide Squad».

Nå avslører den britiske skjønnheten at hun ble bedt om å kle seg naken i skogen for å lande rollen som June Moore og hennes alter ego Enchantress.

Det var filmens regissør, David Ayer (48), som oppfordret Cara til å ta av seg alle klærne midt på natten for å gå inn i rollen, selv om hun ikke hadde fått bekreftet at jobben var hennes enda.

- Jeg føler jeg fikk litt mer informasjon om den ene karakteren enn den andre. Før jeg i det hele tatt fikk rollen snakket David kun om Enchantress. Den handlet mest om at jeg skulle finne frem og studere avhengigheten, desperasjonen og tomrommet i meg selv, forteller hun til SciFiNow, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULL: Cara gjør det stort både som skuespiller og modell. Her er hun på CinemaCon i Las vegas i april.  Foto: Pa Photos
TALENTFULL: Cara gjør det stort både som skuespiller og modell. Her er hun på CinemaCon i Las vegas i april. Foto: Pa Photos Vis mer

Var besatt av blod og død 

- En av de første tingene David sa til meg var: «Gå inn i skogen, forhåpentligvis mens det er fullmåne, naken og kjenn hvordan det føles».

- Jeg bare: «Dette er faen meg helt fantastisk! Ok, jeg skal gjøre det! Og jeg hadde ikke en gang fått rollen enda». 

Delevingne har selv tidligere åpnet seg om at hun slet med depresjon i tenårene, og at det gikk så langt at hun vurderte å ta sitt eget liv.

- Jeg følte at en ene karakteren var litt lettere å spille enn den andre. Å være Enchantress var veldig mye mer frigjørende på en måte, sier hun.

SKWAD #youhadtobethere

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Her er Cara sammen med «Suicide Squad»-kollegaene: 

«Paper Town»-stjernen, som spiller mot blant annet Margot Robbie (26), Will Smith (47) og Jared Leto (44) i «Suicide Squad», var også svært opptatt av livets mørke sider som ung.

- Da jeg var barn var jeg besatt av blod og død. Dette høres kanskje veldig mørkt ut, men det første minnet jeg har er at jeg kutter meg selv. Jeg latet som om jeg skulle barbere meg slik som pappa, har hun uttalt, ifølge nettstedet.

- En gang dekket jeg hele fjeset mitt med barberskum, fant frem en barberhøvel og lot den skli over fingeren min. Jeg kuttet den nesten av. Arret er ikke så synlig lenger, men jeg liker å vite at det er der.

Se traileren til «Suicide Squad» her:

LES OGSÅ: Supermodellene slo seg løs på badestranda