Cannes mest avslørende kjole

- Jeg føler meg fantastisk, sier Reese Witherspoon.

PROMOTUR: Reese Witherspoon og Matthew McConaughey spiller i filmen «Mud», men Reese er knapt å se der. Men i Cannes var det ingen som fikk mer oppmerksom het enn henne lørdag. Foto: Visual Press Agency
PROMOTUR: Reese Witherspoon og Matthew McConaughey spiller i filmen «Mud», men Reese er knapt å se der. Men i Cannes var det ingen som fikk mer oppmerksom het enn henne lørdag. Foto: Visual Press Agency Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reese Witherspoon (36) strålte om kapp med sola etter sin fjorten timer lange flytur fra Los Angeles til Cannes.

- Flyturen over var faktisk ganske bra. Jeg føler meg fantastisk, sier den gravide stjernen til Us Weekly.

Og den alltid like blide skuespilleren følte seg ikke bare fantastisk, hun så også fantastisk ut da hun ankom den røde løperen i filmbyen. Hun var ikke redd for å vise fram sin flotte babymage i en tettsittende kjole.

De høye hælene var også fortsatt på plass, da hun ankom festivalen med ektemannen Jim Toth.

Reese er på festivalen for å promotere sin nye film «Mud», der hun har en liten rolle. Likevel var det hun som fikk mest oppmerksomhet.

Witherspoon har fra før barna Ava (12) og Deacon (8) fra ekteskapet med skuespilleren Ryan Phillippe.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Måtte møte naken første dag på jobb


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer