Camillas største tabbe

Da Camilla Hanø gikk på videregående skole forsov hun seg til tentamen. Kanskje går det bedre for henne i kveldens duell på TVNorge?

Camilla Hanø er veldig glad i å trene. Hun spiller mye squash og har dilla på golf. Tidligere drev hun også med sprangridning. Foto: www.froken.no
Camilla Hanø er veldig glad i å trene. Hun spiller mye squash og har dilla på golf. Tidligere drev hun også med sprangridning. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Misset på tentamen!

SEHER.NO: I kveld møtes Camilla Hanø (21) og Susanne Bergersen (22) (eksterne lenker) til duell på TVNorge. Bare en av de vakre jentene kan gå videre i konkurransen.

Stem på din favoritt her.

Da Camilla gikk på videregående opplevde hun å gjøre sin største tabbe i følge profilen sin på Frøken Norge sin hjemmeside.

Det startet med at bergensjenta forsov seg til tentamen - noe som gjorde henne veldig stresset. Hun rakk likevel så vidt frem i tide, og satte seg straks ned for å lese oppgaven.

- Denne virket grei, tenkte jeg, og begynte å skrive. Jeg satt tiden ut og var overbevist om at det hadde gått bra. Men da jeg skulle levere inn oppgaven så jeg at øverst på oppgavearket stod det: Tentamen i nynorsk. Og jeg som hadde skrevet bokmål. Oi!

Se duellen mellom Camilla og Susanne på TVNorge kl. 17.25 og 18.55.

SE BILDENE: De ti første finalistene i bikini

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer